Πολιτική

Δένδιας: Συνάντηση με τον Γκρλιτς Ράντμαν στην Κροατία

Δένδιας: Συνάντηση με τον Γκρλιτς Ράντμαν στην Κροατία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Δένδιας: Στην Κροατία βρίσκεται σήμερα [9/7] ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προκειμένου να συμμετάσχει στο διεθνές συνέδριο «Dubrovnik Forum»

Στην Κροατία βρίσκεται σήμερα [9/7] ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προκειμένου να συμμετάσχει στο διεθνές συνέδριο «Dubrovnik Forum» με θέμα «A quest for balance in a world disrupted» (Η αναζήτηση της ισορροπίας σε έναν κόσμο που διαταράσσεται).

Ο κ. Δένδιας θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Κροάτη ομόλογό του Γκόρνταν Γκρλιτς Ράντμαν, καθώς και με τον γενικό γραμματέα της Ένωσης για τη Μεσόγειο (UfM) Νάσερ Καμέλ.

«Στο πλαίσιο του Dubrovnik Forum θα διατυπώσω τις πάγιες ελληνικές θέσεις για το μέλλον των Δυτικών Βαλκανίων, την ανάγκη της γρήγορης ενταξιακής προοπτικής τους και τα τεράστια προβλήματα που δημιουργούνται στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη», ανέφερε ο κ. Δένδιας σε δηλώσεις του.

«Θα διατυπώσω επίσης τις ελληνικές απόψεις σχετικά με το απολύτως απαράδεκτο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και τις τεράστιες δυσχέρειες που δημιουργεί στις κοινωνίες μας, όσο και για την ανάγκη σταθερότητας και εφαρμογής του Διεθνούς Δικαίου και του Διεθνούς Δικαίου της Θάλασσας στην Ανατολική Μεσόγειο», πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments