Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ήττα για τη Λέφσκι στην πρεμιέρα του βουλγαρικού πρωταθλήματος

ΠΑΟΚ: Ήττα για τη Λέφσκι στην πρεμιέρα του βουλγαρικού πρωταθλήματος

Πηγή Φωτογραφίας: Eurosport

ΠΑΟΚ: Με εκτός έδρας ήττα άρχισε η Λέφσκι Σόφιας τις υποχρεώσεις της στο βουλγαρικό πρωτάθλημα

Με εκτός έδρας ήττα άρχισε η Λέφσκι Σόφιας τις υποχρεώσεις της στο βουλγαρικό πρωτάθλημα. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League ηττήθηκε 0-1 από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948, στην πρεμιέρα της σεζόν 2022-23, με τον Γκεόργκι Ρούσεφ να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Tweets with replies by Metodi_Shumanov (@shumanskoo) / Twitter

Η αναμέτρηση διεξήχθη υπό το βλέμμα των… κατασκόπων του ΠΑΟΚ, καθώς οι Θεσσαλονικείς είχαν δύο απεσταλμένους στην Σόφια.

Η 11άδα της Λέφσκι: Μιχαΐλοφ, Μπλάζεβιτς (73′ Γκάλτσεφ), Σούντμπεργκ, Κόρντομπα, Τσουνάμι (46′ Στεφάνοφ), Μιλάνοφ, Κράεφ (73′ Φαν Ντε Κααπ), Κραστάεφ, Σέζαρ, Ουέλτον, Μπαρί (73′ Πετκόφ).

Επίσημη η ανανέωση συμβολαίου του Μπίσεσβαρ

Μπορεί να πήρε μερικές ημέρες παραπάνω, ωστόσο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου [9/7] κι επίσημα την ανανέωση του συμβολαίου του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2023.

Ο Μπίσεσβαρ έγινε κάτοικος Θεσσαλονίκης πριν από έξι  χρόνια, έχοντας γράψει το όνομά του στο βιβλίο της «ασπρόμαυρης» ιστορίας. Μετράει με τον ΠΑΟΚ 217 συμμετοχές, 27 γκολ, 38 ασίστ, έχει αναδειχθεί αήττητος πρωταθλητής της σεζόν 2018-19 και τρεις φορές Κυπελλούχους Ελλάδας. Ο διεθνής Σουριναμέζος ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και θα παραμείνει στην Τούμπα για μία ακόμα σεζόν. mpisesvar

Εξετάζεται στον ΠΑΟΚ ο Σοτέλδο της Τίγκρες

Την περίπτωση του Γιέφερσον Σοτέλδο εξετάζουν στον ΠΑΟΚ για τη θέση του μεσοεπιθετικού. Πρόκειται για 25χρονο Βενεζουελάνο, με ύψος 1,60μ., ο οποίος αγωνίζεται στο Μεξικό με τη φανέλα της Τίγκρες. Ο Γιέφερσον Τζούλιο Σοτέλδο Μαρτίνεζ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου του 1997 στην Ακαρίγουα της Βενεζουέλας.

Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Καράκας για να ακολουθήσουν αυτές της Ζαμόρα. Από εκεί, μετακόμισε στη Χιλή για λογαριασμό της Χουατσιπάτο τον Ιανουάριου του 2017 κι ένα χρόνο μετά η μεταγραφή στην Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε. Επέστρεψε για μία σεζόν ως δανεικός στη Χουατσιπάτο για να έρθει τον Ιανουάριο του 2019 η μεταγραφή έναντι 3,05 εκ. ευρώ στη Σάντος. w09-111616

Δύο χρόνια μετά, το Τορόντο δαπάνησε σχεδόν τα διπλάσια χρήματα για να τον πάρει στη Major League Soccer, αλλά προτού συμπληρωθεί ένα έτος, γύρισε ως ελεύθερος στη Τίγκρες, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015. Έχει χριστεί 29 φορές διεθνής με την εθνική Βενεζουέλας, πετυχαίνοντας δύο (2) γκολ ενώ συνολικά σε συλλογικό επίπεδο μετράει 37 γκολ και 45 ασίστ σε 219 συμμετοχές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments