Lifestyle

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Επέστρεψε στον πρώην σύζυγό της και του δίνει καυτά φιλιά

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Επέστρεψε στον πρώην σύζυγό της και του δίνει καυτά φιλιά

Πηγή Φωτογραφίας: OK.GR

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα στα Κουφονήσια με τον πρώην συζυγό της που έχει καταγωγή από τον Βόλο

Σαν βόμβα έπεσαν τα τελευταία 24ωρα οι φωτογραφίες με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον νέο σύντροφό της στα Κουφονήσια. Βέβαια, όπως αποδείχθηκε τελικά ο νέος σύντροφός είναι ο πρώην άντρας που είχε παντρευτεί.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2015 στο Λος Άντζελες με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο. Το γνωστό μοντέλο είχε κρατήσει κρυφό το διαζύγιο της συνεπώς κανείς δεν γνώριζε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Μπορεί να χώρισαν για λίγα χρόνια, όμως φαίνεται πως η αγάπη νίκησε, και πριν από λίγους μήνες αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον ερωτά τους. Ο φακός του ΟΚ! τους απαθανάτισε μαζί το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Ιουλίου στην παραλία Πορί στα Κουφονήσια. Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό, ανταλλάσσοντας συνεχώς αγκαλιές και φιλιά, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Όπως αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον τους στο OK!, «μπορεί να είχαν χωρίσει, διατηρούσαν όμως άριστες σχέσεις. Ο ένας δεν έβγαλε από τη ζωή του τον άλλο και είχαν συχνή τηλεφωνική επικοινωνία».

Δείτε τις φωτογραφίες

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments