Trash

Κάμερον Ντίαζ: «Ήμουν βαποράκι ναρκωτικών στο Μαρόκο»

Κάμερον Ντίαζ: «Ήμουν βαποράκι ναρκωτικών στο Μαρόκο»

Πηγή Φωτογραφίας: Latest UK News-Αρχείου

Κάμερον Ντίαζ: «Ήταν στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Μου έδωσαν μια βαλίτσα που ήταν κλειδωμένη που είχε μέσα τα «κοστούμια» μου».

Η Κάμερον Ντίαζ σε συνέντευξή της στο podcast Second Life έκανε μερικές αποκαλύψεις που την καίνε. Τα πρώτα χρόνια της καριέρας της ξεκίνησε σαν μοντέλο λόγω της φυσικής της ομορφιάς αργότερα όπως αποκάλυψε  μπορεί να έγινε για λίγο  βαποράκι χωρίς να το γνωρίζει.

«Δεν μπορούσα να κλείσω μια δουλειά για να επιβιώσω. Κατάφεραν να κλείσω μόλις μια δουλειά αλλά πραγματικά νομίζω ότι ήμουν βαποράκι που μετέφερε ναρκωτικά στο Μαρόκο, το ορκίζομαι».

«Ήταν πριν από την TSA (Διεύθυνση Ασφάλειας Μεταφορών) ή κάτι τέτοιο. Ήταν στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Μου έδωσαν μια βαλίτσα που ήταν κλειδωμένη που είχε μέσα τα «κοστούμια» μου».

Στη συνέχεια, η Ντίαζ είπε ότι στο Μαρόκο οι αρχές της ζήτησαν να ανοίξει τη βαλίτσα της. Εκείνοι φέρεται να τη ρώτησαν αν η βαλίτσα της ανήκει και αν μπορούσε να την ανοίξει

Τότε άρχισε να περνάει από το μυαλό της όλα όσα είχαν συμβεί, είπε. «Τι στο διάολο έχει μέσα αυτή η βαλίτσα;» σκέφτηκε η Ντίαζ. «Είμαι αυτό το ξανθό, γαλανομάτικο κορίτσι στο Μαρόκο, είναι τα ’90s, φοράω σκισμένα τζιν και μπότες με πλατφόρμες και τα μαλλιά μου είναι λιτά και αυτό πραγματικά δεν είναι ασφαλές» θυμήθηκε ότι σκέφτηκε τότε.

Εξήγησε ότι δεν ήταν δική της η βαλίτσα και δεν είχε ιδέα ποιανού ήταν. Ευτυχώς για εκείνη, αυτό ήταν πριν τεθούν σε εφαρμογή τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας που ισχύουν σήμερα στα αεροδρόμια.

«Αυτή ήταν η μόνη μου δουλειά που πήρα ποτέ στο Παρίσι», είπε. Λίγο μετά το περιστατικό στο Μαρόκο, η 21χρονη τότε Ντίαζ υπέγραψε για την πρώτη της κινηματογραφική δουλειά τη «Μάσκα» δίπλα στον Τζιμ Κάρεϊ που εκτόξευσε την καριέρα και το κασέ της.

Η Κάμερον Ντίαζ αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα κωμωδία του Netflix στο πλευρό του Τζέιμι Φοξ.

Επιβεβαιώνοντας την είδηση ​​στο Instagram, η Ντίαζ έγραψε: «Τζέιμι Φοξ μόνο εσύ θα μπορούσες να με επαναφέρεις στη δράση!! Ανυπομονώ, θα είναι απίστευτο!»

Το Back In Action φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα του Σεθ Γκόρντον (Horrible Bosses, Identity Thief) σε σενάριο που έγραψε μαζί με τον Μπρένταν Ο’ Μπράιαν (Bad Neighbours). Η παραγωγή αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στη χρονιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments