Ζώδια

Ερωτοσκόπιο σήμερα Τρίτη 12/7: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα Τρίτη 12/7: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο σήμερα Τρίτη 12/7: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) Με την Υπερπανσέληνο που σχηματίζεται αυτή την εβδομάδα στον Αιγόκερω (13/7), επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, καλείσαι να δεις χωρίς «παραμορφωτικούς φακούς» τα δεδομένα και τα τεκταινόμενα στον τομέα της καριέρας σου. Υπάρχει, από τη μια, αρκετή αγωνία για το μέλλον των επαγγελματικών σου λόγω των συνθηκών και μπορεί να μπεις στο «τρυπάκι» να σκεφτείς κάπως απαισιόδοξα αυτές τις μέρες −κάτι που δεν ταιριάζει στην φύση σου− ενώ, από την άλλη, μπορεί απλά να «πελαγώνεις» από τον όγκο των υποχρεώσεων και τις απαιτήσεις των άλλων προς το πρόσωπό σου. Αυτό το φεγγάρι έχει τη δυναμική να δημιουργήσει έντονη εσωτερική πίεση, έως και εκνευρισμό, που μπορεί μάλιστα να κουβαλήσεις και εκτός γραφείου, meaning στο σπίτι και την οικογένεια, «ανοίγοντας θέματα» με τους οικείους σου. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να είναι η «εστία» σου που γεννά διαφορά ζητήματα, είτε ως ακίνητο είτε ως συναισθηματική ατμόσφαιρα, προκαλώντας με έναν τρόπο την αντίδρασή σου. Αυτό είναι που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνεις, ούτε με τους δικούς σου ούτε με τους συνεργάτες σου, αν δεν θες να ανοίξεις «τον ασκό του Αιόλου», μολονότι ίσως τελικά δεν καταφέρεις να αποφύγεις μια αντιπαράθεση με ένα άτομο που ο λόγος του μετράει στη δουλειά. Προσοχή, λοιπόν, σε συζητήσεις, κάνοντας εν ανάγκη ένα βήμα πίσω, αναλαμβάνοντας ίσως και την ευθύνη για λάθη και τυχόν παραλείψεις.

Ταύρος (20 Απριλίου – 19 Μαΐου) Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, αλλά και «με τα φώτα νυσταγμένα και βαριά» είναι η κατάσταση αυτή την εβδομάδα λόγω της έντονης Υπερπανσελήνου στον Αιγόκερω την Τετάρτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Είσαι σε φάση που αναζητάς την αλήθεια στα πράγματα, θέλοντας να διαπιστώσεις τι «αποδίδει» και τι όχι πλέον στη ζωή σου, τόσο αναφορικά με τα επαγγελματικά όσο και με τα προσωπικά. Long gone the days όμως, όπου μπορούσες ή σου «επέτρεπες» να παραμυθιάζεσαι για το «θεατράκι» της ζωής σου, λειτουργώντας σε πλαίσιο φαντασιακό, αλλά ταυτόχρονα και αυτοκαταστροφικά αποφευκτικό. Και ιδίως στην περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα και ματαιώσεις στόχων και σχεδίων που σχετίζονται με τη δουλειά, τις σπουδές σου −αν βρίσκεσαι σ’ αυτή την ηλικία− τις «βλέψεις» σου για μια επαφή/ευκαιρία για να ξεκινήσεις κάτι στο εξωτερικό, για νομικές υποθέσεις, είτε ακόμα ακόμα και για ένα ταξίδι, τότε το overwhelming συναίσθημα αυτού του φεγγαριού θα είναι μια γερή αμφιταλάντευση ανάμεσα στη δύναμη του comfort zone και της έξαψης του καινούργιου. Η συμβουλή είναι κατευθυνθείς προς το δεύτερο, προχωρώντας με ένα ρίσκο που έχεις κατά νου και που μπορεί και να σου βγει, αλλάζοντας τα δεδομένα, χωρίς όμως να επιρρίψεις ευθύνες αλλού ή να περάσεις στον καβγά, αν κάτι πάει not as expected. Προσοχή επίσης στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

Δίδυμοι (20 Μαΐου – 20 Ιουνίου) Ο τομέας των οικονομικών σου κάνει «τζιζ» αυτή την εβδομάδα, καθώς πραγματοποιείται μια Υπερπανσέληνος στον Αιγόκερω την Τετάρτη, που επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο, φέρνοντας εν δυνάμει νέες αιτίες για related «ζόρια». Και αυτό γιατί καταρχάς μπορεί να προκύψει ένα ξαφνικό έξοδο που σε πετά εκτός προϋπολογισμού στα μέσα του μήνα, κάνοντάς σε να ψάχνεσαι για το πώς θα ανταποκριθείς, γεμίζοντας φυσικά εκνευρισμό. Στο ίδιο εκνευριστικό «μοτίβο», μπορεί να κληθείς μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να βρεις άμεσα λύσεις και σε αλλά προβλήματα σχετικά με τα οικονομικά μιας συνεργασίας, της δουλειάς, της επιχείρησής σου, των φορολογικών υποχρεώσεών σου, μιας κληρονομιάς, μιας επένδυσης, ενός δανείου, του ασφαλιστικού φορέα σου ή και τα οικονομικά του συντρόφου σου αν έχετε κοινό ταμείο, ενώ αν υπάρχουν χρέη και οφειλές που δεν έχουν διακανονιστεί ή δεν είσαι συνεπής ως προ την αποπληρωμή τους μπορεί τώρα να έρθεις προ των ευθυνών σου. Γενικά, είναι ένα αρκετά στρεσογόνο φεγγάρι, που συν τοις άλλοις αγγίζει και πιο ευαίσθητα συναισθηματικά ζητήματα, δημιουργώντας ενδεχομένως και μια εσωτερική «αναμπουμπούλα» για τα ερωτικά σου, βάζοντάς σε στα βαθιά, δίνοντάς σου όμως χρήσιμα clues για να προχωρήσεις σε αναγκαίες συνειδητοποιήσεις για τα υγιή όρια σε μια σχέση, αντιλαμβανόμενος το «τίμημα» τυχών εξαρτητικών συμπεριφορών.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 21 Ιουλίου) Σημαντική εβδομάδα αυτή για σένα, Καρκίνε μου, καθώς φιλοξενεί την Υπερπανσέληνο του μήνα απέναντι σου στον Αιγόκερω (13/7), ένα φεγγάρι σίγουρα όχι χαλαρό και με δυναμική να δυναμιτίσει καταστάσεις στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Καθώς πέφτει πάνω στα γενέθλιά σου και σχηματίζεται στον άξονά σου, η «ομπρέλα» επιρροής του καλύπτει ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά για τους γεννημένους αυτές τις μέρες. Το «στόχαστρο» αυτού του Full Moon αφορά σημαντικές δεσμεύσεις, προσωπικές και επαγγελματικές, όλων των ειδών, βάζοντάς σε στη διαδικασία να δεις την αλήθεια που έχει διαμορφωθεί κάτω από την επιφάνεια των δικών σου ανασφαλειών, του φόβου αποχωρισμού και της «παραλυτικής» ώρες ώρες συναισθηματικής σου ευαισθησίας. Το πώς σχετίζεσαι με τους άλλους, η ποιότητα ζωής που διαμορφώνεις μέσω αυτής της συσχέτισης, λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος, όλα αυτά αναμοχλεύονται με έναν πρωτόγνωρο τρόπο μέσα σου, οδηγώντας σε αντιδράσεις μακριά ίσως από το συνηθισμένο σου. Η τάση για «άγρια» ξεσπάσματα, καβγάδες, συγκρούσεις αλλά και χειριστικές συμπεριφορές υψηλών προδιαγραφών θα είναι μια πραγματικότητα, τόσο από τη δίκη σου πλευρά όσο ίσως και από την απέναντι, γεννώντας σου συναισθήματα αδικίας, πικρίας και αχαριστίας σ’ αυτή την περίπτωση. Αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις για το πραγματικό πρόσωπο των άλλων είναι μέσα στο παιχνίδι, για όσους όμως βρίσκονται σε δουλεμένες σχέσεις το πράγμα αλλάζει και μπορεί να παρθούν αποφάσεις για την εξέλιξή τους, π.χ. για μια επισημοποίηση κ.λπ.

Λέων (22 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) Το θέμα της φροντίδας και της αγάπης προς το σώμα και τον οργανισμό σου in general έρχεται να σου «υπενθυμίσει» η Υπερπανσέληνος στον Αιγόκερω this week (13/7), επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Αυτό το θέμα είναι άλλωστε «sos» καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και λόγω της παρουσίας του Άρη στον Ταύρο, που λειτουργεί εξουθενωτικά για τις αντοχές σου, όμως στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να δείξεις απόλυτη σοβαρότητα απέναντι σε ενοχλήσεις και θεματάκια υγείας που σε «περιτριγυρίζουν» καιρό ή σκάνε ξαφνικά, χωρίς να κάνεις τον κουφό, αγνοώντας τα σχετικά «καμπανάκια». Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επισκεφτείς κάποιον ειδικό, να κάνεις μια εκτίμηση της όλης κατάστασης, να κανονίσεις κάποιες απαραίτητες εξετάσεις ή ένα γενικό check up so be it, οπότε προχώρα χωρίς αναβολές. Το να κάνεις μια νέα αρχή για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, προσέχοντας παραπάνω τη διατροφή και τη φυσική σου κατάσταση είναι η καλύτερη επιλογή με αυτό το φεγγάρι. Παράλληλα θα πρέπει να οργανώσεις καλύτερα τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και τις επαγγελματικές σου εκκρεμότητες, δίνοντας σημασία και στον προσωπικό χρόνο, ξεκουράζοντας τον εαυτό σου από τη συνεχή τρεχάλα. Δεν αποκλείεται ωστόσο να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στη δουλειά (ωραρίου, πόστου κ.λπ.) ή αντιπαραθέσεις με ορισμένους συνεργάτες, συναδέλφους, ενώ για ορισμένους ίσως ολοκληρώνεται τώρα ένας κύκλος.

Παρθένος (22 Αυγούστου – 21 Σεπτεμβρίου) Μολονότι η Υπερπανσέληνος στον Αιγόκερω που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα (13/7), επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, είναι σε ένα ζώδιο κατά τα αλλά απόλυτα συμβατό με το δικό σου, μπορεί ωστόσο να σε «ταλαιπωρήσει» λιγάκι σε θέματα προσωπικών σχέσεων. Τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα, κινούμενα στο μοτίβο «άσπρο-μαύρο», χωρίς ενδιάμεσες αποχρώσεις, πράγμα που θα το κάνει λίγο δύσκολο να μην αντιδράσεις αν προκληθείς από τη απέναντι πλευρά, ιδίως αν νιώθεις ότι με κάποιο τρόπο αδικείσαι ή ότι τα λεγόμενα σου παρεξηγούνται. Αυτό αφορά τόσο τις ερωτικές όσο και τις επαγγελματικές, αλλά και τις φιλικές ή ακόμα και τις σχέσεις με τα παιδιά σου, οπότε πρόσεξε να μην ανεβάσεις τους τόνους, αν δεν θέλεις «ντράβαλα». Στο αισθηματικό κομμάτι, το βαθύτερο ζητούμενό σου είναι απλά να περάσεις καλά και να αναθερμάνεις βασικά τη σχέση με τον άνθρωπό σου, αν όμως διαπιστώσεις «τσαλιμάκια», χειριστικά παιχνίδια ή −φευ− ανακαλύψεις ψέματα και πράγματα που αγνοούσες για τον τρόπο που δρα ο άλλος, τότε μπορεί να δημιουργηθούν «τριγμοί» μεταξύ σας. Για τους αδέσμευτους η φάση είναι πιο ευνοϊκή, αφού δίνει δυνατότητες για γνωριμίες με έντονο το σεξουαλικό αλλά και το καρμικό ενδεχομένως στοιχείο, σε κάθε περίπτωση πάντως, όχι για τους μη τολμηρούς. Αν είσαι καλλιτέχνης ή το επάγγελμα σου έχει σχέση με το κοινό, αυτό το φεγγάρι θα μπορούσε να φέρει μια αναγνώριση.

Ζυγός (22 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) Το να νιώσεις την αίσθηση του εσωτερικού «βρασμού» −και όχι λόγω της ζέστης− είναι μια υπαρκτή πιθανότητα για αυτή την εβδομάδα, εξαιτίας της Υπερπανσελήνου που σχηματίζεται την Τετάρτη στον Αιγόκερω, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Αυτό το φεγγάρι είναι κομματάκι «ύπουλο» και μπορεί να «σ’ τα σκάσει» απροειδοποίητα, παίζοντας με τις προσωπικές σου ανασφάλειες, ανακινώντας ακόμα και παρελθοντικά θέματα που είχες την αίσθηση ότι έχεις πλέον αφήσει για τα καλά πίσω σου, αλλά δυστυχώς διαπιστώνεις πως στην ουσία ήταν σε «χειμερία νάρκη». Αυτό δηλαδή μπορεί να αφορά από παιδικά τραύματα μέχρι και αναμνήσεις από παλιές σχέσεις που δεν πήγαν εντέλει «στον παράδεισο» αλλά στην κόλαση sort of, «δαιμονίζοντάς» σε στο παρόν για ασήμαντο λόγο. Παράλληλα θα υπάρχει πολλή πίεση στον άξονα οικογένειας-καριέρας αυτές τις μέρες. Ίσως αυτό οφείλεται σε μια ήδη γνωστή τοξική κατάσταση που αντιμετωπίζεις εδώ και καιρό και κάπου «έφτασε ο κόμπος στο χτένι» και δεν σε ενδιαφέρει πλέον ο ρόλος του «καλού παιδιού», αλλά το να σώσεις your sanity, ξεσπώντας ενδεχομένως με πρωτοφανή νεύρο απέναντι στους «δυνάστες» σου, γονείς, σύντροφο, συγκατοίκους, συγγενείς, συνεργάτες. Ίσως πάλι είναι απλά οι αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά ή μια έκτακτη κατάσταση στο σπίτι που σε πιάνει «εξαπίνης», ζητώντας τη φροντίδα και αλλά και τον χρόνο σου.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου) Είσαι μάλλον από αυτούς που θα περάσουν λίγο πιο «light» τη ζόρικη ομολογουμένως Υπερπανσέληνο στον Αιγόκερω που σχηματίζεται την Τετάρτη, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Για να το καταφέρεις όμως αυτό, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τρία πολύτιμα όπλα, namely την αποστασιοποίηση, τη διπλωματία και το χιούμορ. Και αυτό γιατί όλοι οι υπόλοιποι, φίλοι, συνεργάτες, σύντροφοι, αδέρφια, γείτονες, θα είναι «σεληνιασμένοι» −on steroids μάλιστα− ακονίζοντας τα νυχιά τους για καβγά, για παρεξήγηση, για «σου ’πα… μου ’πες» και κουβέντα να γίνεται, και έτσι το πράγμα μπορεί πολύ εύκολα να ξεφύγει και να καταλήξει στο μεγάλο «μπατιρντί». Το ίδιο ισχύει και για τις επικοινωνίες σου μέσω τηλεφώνου αλλά και social media, οπότε διπλοτσέκαρε τι ποστάρεις αν δεν θέλεις άχρηστα μπλεξίματα. Η καθημερινότητά σου θα είναι παράλληλα really busy, με συναντήσεις, επαφές, meetings, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις συμφωνιών, εμπορικές συναλλαγες κ.λπ., πράγμα που μπορεί να σε κουράσει αρκετά, κυρίως σε νοητικό επίπεδο. Ανάλογα τώρα και με την ηλικία, όλο αυτό μπορεί να αφορά και ζητήματα σχετικά με τις σπουδές, όπως π.χ. διαβάσματα, εξετάσεις, ψάξιμο για σχολές, εκπαιδευτικά ιδρύματα, προγράμματα σπουδών κ.λπ. Είναι σημαντικό επίσης να προσέχεις στις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου, αποφεύγοντας τις βιασύνες και την παρορμητικότητα όταν οδηγείς.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 20 Δεκεμβρίου) «Ωδή» στη χαμένη ξεγνοιασιά στον οικονομικό τομέα αποτελεί η κάπως «ξινή» Υπερπανσέληνος που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στον Αιγόκερω (13/7), επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Τα «βάσανα» και το στρες συνεχίζονται ως φαίνεται σ’ αυτό το κομμάτι, ιδιαίτερα αν υπάρχουν «ανοιχτές πληγές» με χρέη, δάνεια, αρρύθμιστες οφειλές, κληρονομικά μπλεξίματα, ασάφειες με ασφαλιστικές ενημερότητες, φορολογικά, ασφαλιστικά ή άλλα «ντράβαλα» με δημόσιους φορείς, τράπεζες και you get the point basically. Όσο και να σιχαίνεσαι το να ασχολείσαι με το «υποδεκάμετρο» γύρω από τέτοια ζητήματα, τώρα φαίνεται ότι προκύπτει μια ανάγκη για να πάρεις το όλο θέμα πιο σοβαρά, βρίσκοντας ενδεχομένως κάποιες λύσεις. Η προσοχή σου θα κατευθυνθεί και στο πως θα μπορέσεις να αυξήσεις το εισόδημά σου, οι κινήσεις σου όμως θα πρέπει να είναι καλά μελετημένες. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ευκαιρίες για συζητήσεις συμφωνιών, διαπραγματεύσεις και επαφές στα επαγγελματικά μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, όμως θα πρέπει να ζυγίσεις καλά την διάθεση της απέναντι πλευράς, λειτουργώντας λίγο πιο «διαισθητικά» απ’ ό,τι ίσως συνηθίζεις, ιδιαίτερα σε σχέση με συνεργάτες, πελάτες και άτομα που έχουν λόγο στα πράγματα. Υπάρχει ο κίνδυνος να (παρα)βγάλεις στην επιφάνεια τις ανασφάλειές σου, συμπεριφερόμενος απερίσκεπτα ή με κακή αίσθηση του timing, αν και ορισμένοι θα έχουν και νέες προτάσεις.

Αιγόκερως (21 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) Είσαι ο πρωταγωνιστής της εβδομάδας, καθώς η Υπερπανσέληνος του Ιουλίου που πραγματοποιείται την Τετάρτη «γράφει τ’ όνομα σου», επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο. Τώρα, ότι πρόκειται για ένα εύκολο φεγγάρι, δεν το λες σε καμία περίπτωση, αφού η σύνοδος με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου του δίνει λίγη από τη «χάρη» και τη μαυρίλα του εν λόγω πλανήτη. Και όντως αυτές τις μέρες ενδέχεται να νιώθεις μια τεράστια εσωτερική ένταση, μια ανησυχία και ένα ακαθόριστο αίσθημα φόβου, χωρίς ίσως να μπορείς να το «αναλύσεις» σε συνειδητό επίπεδο. Όλη αυτή η «διάθεση» μπορεί να εκφραστεί απότομα με μια συναισθηματική έκρηξη προς το περιβάλλον σου, ειδικά μέσα σε προσωπικές σχέσεις ή σημαντικές συνεργασίες. Ίσως αυτές να είναι και η αιτία που πυροδοτεί την όλη σου ανασφάλεια, θέλοντας ενδόμυχα να περάσεις από crash test την ποιότητα και τη χρησιμότητά τους, οδηγούμενος σε αποφάσεις που πιθανώς βάζουν και ένα οριστικό τέλος σε τοξικές καταστάσεις. Πάντως, η τάση για παιχνίδια εξουσίας, κτητικότητες, ζήλιες και κάθε μορφής ακρότητες θα είναι παρούσα αυτές τις μέρες, ενώ μπορεί να υπάρξουν και αποκαλύψεις που αλλάζουν άρδην τα δεδομένα, λειτουργώντας σαν επιταχυντές εξέλιξης. Το ζητούμενο είναι να δεις αν η ζωή σου σε ικανοποιεί, αλλάζοντας πορεία αν η απάντηση είναι αρνητική, μαθαίνοντας να αγαπάς αληθινά τον εαυτό σου και όχι να καταπιέζεσαι για είναι χαρούμενοι οι άλλοι.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 17 Φεβρουαρίου) Μια Υπερπανσέληνος στον 12ο οίκο σου, όπως αυτή που σχηματίζεται την Τετάρτη στον Αιγόκερω, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, δεν μπορεί ποτέ να αποτελεί μια «απλή» υπόθεση, σίγουρα όμως μπορεί να δώσει μια διέξοδο ή μια λύτρωση από οτιδήποτε τοξικό και καταπιεστικό υπάρχει στη ζωή σου. Και όντως αυτό το φεγγάρι είναι η τέλεια ευκαιρία για να τελειώνεις με καταστάσεις στην προσωπική ζωή ή στα επαγγελματικά σου που λειτουργούν ως «ρουφήχτρες» ενέργειας και θετικότητας, δίνοντας στον εαυτό σου τη δυνατότητα για ένα νέο ξεκίνημα. Ίσως μάλιστα υπάρχει και ένα παρασκήνιο στη δουλειά που αποκαλύπτεται διαμορφώνοντας τις αποφάσεις σου ή βρίσκεσαι ήδη σε μια προετοιμασία σχετικά με νέα σχέδια σ’ αυτό το κομμάτι, μη ανακοινώσιμα όμως προς το παρόν. Ο ψυχολογικός αντίκτυπος του Fool Moon θα είναι βέβαια αισθητός αυτές τις μέρες και η ανάγκη για απομόνωση ή, στην καλύτερη περίπτωση, εξεύρεση ζωτικού χώρου για χαλάρωση, περισυλλογή και ανασύνταξη, αδιαπραγμάτευτη. Οι τάσεις φυγής θα είναι επίσης μια πραγματικότητα, ενώ σημαντικό είναι να προστατέψεις αλλά και να φροντίσεις την υγεία σου ουσιαστικά μέχρι το τέλος του μήνα, αφιερώνοντας χρόνο για άσκηση, βελτιώνοντας τη διατροφή σου, αποχαιρετώντας ιδανικά και άλλες κακές συνήθειες που σε δηλητηριάζουν εκ των έσω.

Ιχθύες (18 Φεβρουαρίου – 19 Μαρτίου) Είσαι σε καλύτερη «μοίρα» από τους υπόλοιπους σε σχέση με την Υπερπανσέληνο που πραγματοποιείται αυτή την Τετάρτη στον Αιγόκερω, επηρεάζοντας ιδιαίτερα τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου. Όχι όμως και εντελώς «safe», και αυτό διότι πρόκειται για ένα απαιτητικό φεγγάρι που μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματικές εντάσεις σε προσωπικές, φιλικές ή επαγγελματικές σχέσεις, καθώς όλοι θα είναι «στην τσίτα», έτοιμοι να αρπαχτούν για τον x λόγο, όπως ένα κακόγουστο αστείο, ένα άτοπο σχόλιο, μια αυστηρή κριτική κ.λπ. Μια άσκεπτη κουβέντα μπορεί εν ολίγοις να πυροδοτήσει μια δυσανάλογα «δραματική» αντίδραση καταλήγοντας έτσι σε μια «αναδρομική πληγολογία», καβγαδίζοντας για «αυτό που του είχες/σου είχε πει τότε και μετά του απάντησες/σου απάντησε αυτό», και πάει λέγοντας. Παρόμοια σκηνικά μπορεί να παιχτούν και με φιλίες ή μέσα σε συνεργασίες, όπου ο καθένας νιώθει θιγμένος για τους δικούς του λόγους από τη συμπεριφορά του άλλου, βγάζοντας ανωριμότητα και παρεξηγησιάρικο attitude, συντηρώντας έναν αρνητισμό που δεν αξίζει σε κανένα μέλος της σχέσης. Από την άλλη, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες να καταφέρεις να επιτύχεις έναν στόχο σου (μπορεί να αφορά και σπουδές αν βρίσκεσαι σε αυτή την ηλικία), ενώ για τους αδέσμευτους τα πράγματα θα έχουν περισσότερο ενδιαφέρον, αφού η εξωστρέφειά τους θα είναι «πασπαλισμένη» από λίγο παραπάνω sexiness.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments