Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: Δικός της ο Ραφίνια

Μπαρτσελόνα: Δικός της ο Ραφίνια

Πηγή Φωτογραφίας: CaughtOffside

Μπαρτσελόνα: Σε συμφωνία με τη Λιντς έφτασε η Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ραφίνια και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μόλις ο Βραζιλιάνος περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις

Σε συμφωνία με τη Λιντς έφτασε η Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ραφίνια και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μόλις ο Βραζιλιάνος περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο 26χρονος Ραφαέλ Ντίας Μπελόλι, όπως είναι το πλήρες όνομά του, ξεκίνησε την καριέρα του από την πατρίδα του και την Αβάι και πέρασε για πρώτη φορά τον Ατλαντικό το 2016, για λογαριασμό της πορτογαλικής Βιτόρια Γκιμαράες, όπου ξεδίπλωσε πτυχές του ταλέντου του.

Δύο χρόνια αργότερα μεταγράφηκε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας αντί 6,5 εκατ. ευρώ και μέσα σε ένα χρόνο η αξία του τριπλασιάστηκε, καθώς το 2019 μετακόμισε αντί 21 εκατ. στη Γαλλία και τη Ρεν. Τον Οκτώβριο του 2020, κατόπιν εισήγησης του Μαρσέλο Μπιέλσα, η Λιντς τον απέκτησε αντί περίπου 20 εκατ. ευρώ και σε δύο σεζόν στην Premier League ο Ραφίνια κατέγραψε 65 συμμετοχές και 17 γκολ.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο διεθνής εξτρέμ (έχει εννέα συμμετοχές και τρία γκολ στην εθνική Βραζιλίας, στην οποία έκανε ντεμπούτο τον περασμένο Οκτώβριο) θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα. Το κόστος της μεταγραφής του υπολογίζεται στα 55 εκατ. ευρώ, ποσό που ενδέχεται να φτάσει τα 70 εκατομμύρια με τα διάφορα μπόνους.

Βέβαιη στη Μπαρτσελόνα στη μεταγραφή του Λεβαντόφσκι

Δεδομένη θεωρούν τα ΜΜΕ της Βαρκελώνης τη μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας η Μπάγερν θα δώσει εντέλει το «πράσινο φως» για την παραχώρηση του Πολωνού σούπερ σταρ.

Ο «Λέβα» δεν σκοπεύει να ταξιδέψει την Κυριακή (17/7) μαζί με τους Βαυαρούς για την περιοδεία τους στις ΗΠΑ, παρά το γεγονός πως την Τρίτη (12/7) θα συμμετάσχει στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους στο «Säbener Strassee». lewandowski

Η Μπάγερν περιμένει την Μπαρτσελόνα να ανεβάσει την προσφορά της σε ένα ποσό που θα φτάσει συνολικά τα 50 εκατ. ευρώ (45 εκατ. ευρώ cash και 5 εκατ. ευρώ σε μπόνους), με τους Ισπανούς να επισημαίνουν πως η τελική πρόταση της «Μπάρτσα» θα κατατεθεί μέχρι την Παρασκευή (15/7), προκειμένου να κλείσει το deal και να ταξιδέψει ο Λεβαντόφσκι μαζί της στη δική της περιοδεία στις ΗΠΑ από 23 έως 31 Μαΐου σε Μαϊάμι, Λας Βέγκας, Ντάλας και Νέα Υόρκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments