Trash

TikToker Anastazia: «Θέλω ο άντρας να έχει εμμονή μαζί μου και να με κάνει τατουάζ»

TikToker Anastazia: «Θέλω ο άντρας να έχει εμμονή μαζί μου και να με κάνει τατουάζ»

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Star

TikToker Anastazia: Ομολόγησε ότι της αρέσει να βγαίνει ραντεβού μόνο με άνδρες που λιώνουν για εκείνη

Influencer Anastazia αποκάλυψε ότι βγαίνει ραντεβού μόνο με άνδρες που έχουν εμμονή μαζί της και δεν θα κάνει εκπτώσεις στα θέλω της. Μάλιστα έχει την απαίτηση να κάνουν τατουάζ το όνομά της.

Η Influencer Anastazia δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από τον πλούσιο τρόπο ζωής της στο Διαδίκτυο, επιδεικνύοντας το μοντέρνο στιλ της. Και σε ένα κλιπ του TikTok που έχει συγκεντρώσει 228.000 προβολές, παραδέχτηκε ότι ξενερώνει αν ο τύπος δεν της συμπεριφέρεται σαν «πριγκίπισσα».

Φορώντας φυσικό μακιγιάζ με τις ελαφρώς κουνημένες τρέσες της κάτω, η σταρ του διαδικτύου έγραψε: «Τίποτα δεν θα με κάνει να χάσω το ενδιαφέρον μου πιο γρήγορα από έναν άντρα που δεν έχει εμμονή μαζί μου.

@stazzylicious♬ original sound – 🧿

«Αγαπώ κάποιον που έχει εμμονή, όχι μόνο στην αρχή. Τύπου να με βάλει σε ένα θρόνο. Κάντε ένα τατουάζ με το όνομά μου. Βοηθήστε με να αφαιρέσω το μακιγιάζ μου όταν είμαι κουρασμένη. Κουβαλήστε τις βαλίτσες μου στο αεροδρόμιο. Το να μου φέρονται σαν απόλυτη πριγκίπισσα είναι ο μόνος τρόπος για μένα και να με αγαπούν όπως αγαπώ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments