Ελλάδα

Power Pass: ΔΕΗ “Δεν εμπλεκόμαστε σε κανένα στάδιο της διαδικασίας για την πίστωση των ποσών των δικαιούχων”

Power Pass: ΔΕΗ “Δεν εμπλεκόμαστε σε κανένα στάδιο της διαδικασίας για την πίστωση των ποσών των δικαιούχων”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Power Pass: Φαινόμενα "phishing" διαπίστωσε πως υπάρχου στη ΔΕΗ, με τον πάροχο της ηλεκτρικής ενέργειας, με ανακοίνωση που εξέδωσε, να εφιστά την προσοχή των πελατών της για απόπειρες υποκλοπής των προσωπικών τους στοιχείω

Φαινόμενα “phishing”, για το power pass,  διαπίστωσε πως υπάρχου στη ΔΕΗ, με τον πάροχο της ηλεκτρικής ενέργειας, με ανακοίνωση που εξέδωσε, να εφιστά την προσοχή των πελατών της για απόπειρες υποκλοπής των προσωπικών τους στοιχείων μέσω τηλεφωνικών κλήσεων και ηλεκτρονικών μηνυμάτων με αφορμή περιστατικά που αναφέρθηκαν τις τελευταίες ημέρες

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΗ:

Με αφορμή περιστατικά προσπάθειας εξαπάτησης με «αλίευση» στοιχείων μέσω τηλεφωνικών κλήσεων και ηλεκτρονικών μηνυμάτων (phishing), που έχουν αναφερθεί τις τελευταίες ημέρες, η ΔΕΗ ενημερώνει τους πελάτες της ότι:

• δεν εμπλέκεται σε κανένα στάδιο της διαδικασίας για την πίστωση των ποσών των δικαιούχων του powerpass, • δεν θα ζητήσει ποτέ από τους πελάτες τα στοιχεία e-banking και το IBAN του λογαριασμού τους.

«Καλούμε τους πελάτες μας να ακολουθήσουν πιστά και προσεκτικά τις οδηγίες που προβλέπονται στη σελίδα → https://vouchers.gov.gr/powerpass»

Καλύπτονται και οι λογαριασμοί του Ιουνίου

Ξεκινά από αύριο, Παρασκευή 15 Ιουλίου η καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης από τον κρατικό προϋπολογισμό για την κάλυψη μέρους της αύξησης του κόστους κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος σε λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος οικιακών καταναλωτών. Αναλυτικά ενημερωτικά εκκαθάρισης αναρτώνται σταδιακά από χθες το βράδυ στη σχετική πλατφόρμα του Power Pass.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ήδη έχουν δεσμευτεί 280 εκατ. ευρώ για την υλοποίηση του μέτρου και ότι, για ορισμένους συμπολίτες μας, εκδόθηκαν εκκαθαριστικοί λογαριασμοί εντός Ιουνίου 2022 που αφορούν τη χειμερινή περίοδο κατανάλωσης με σημαντική επιβάρυνση, η Κυβέρνηση προχωρά σε επέκταση του μέτρου και για τους λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί εντός Ιουνίου. nb_revma_euro-1

Πιο συγκεκριμένα, με βάση τις αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί στην πλατφόρμα Power Pass και χωρίς να απαιτείται υποβολή νέας αίτησης, το επόμενο διάστημα θα ληφθούν από τους παρόχους ενέργειας τα στοιχεία για τους λογαριασμούς που έχουν εκδοθεί εντός Ιουνίου. Οι λογαριασμοί του Ιουνίου θα συσχετιστούν με τις δηλώσεις κύριας κατοικίας και φοιτητικής κατοικίας που έχουν ήδη δηλώσει οι δικαιούχοι για τον μήνα Μάιο στην πλατφόρμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments