Ελλάδα

Θέμης Αδαμαντίδης: Νέα αναβολή στη δίκη του – Πότε ορίστηκε

Θέμης Αδαμαντίδης: Νέα αναβολή στη δίκη του – Πότε ορίστηκε

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο Eurokinissi

Στο δικαστήριο δεν έδωσαν σήμερα το «παρών» ούτε ο γνωστός τραγουδιστής, αλλά ούτε η καταγγέλλουσα πρώην σύντροφός της

Σε νέα αναβολή οδηγήθηκε η δίκη του γνωστού τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, ο οποίος επρόκειτο να δικαστεί σήμερα από ο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του για ξυλοδαρμό.

Η δίκη ορίστηκε για τις 4 Οκτωβρίου 2022, καθώς υπήρξε κώλυμα από πλευράς του συνηγόρου του τραγουδιστή, Αλέξη Κούγια, αλλά και επειδή δεν είχε συμπεριληφθεί στη δικογραφία η ιατροδικαστική έκθεση.

Ο τραγουδιστής καταγγέλθηκε από την σύντροφο του Βαρβάρα Κίρκη και είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα, που του άσκησε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση.

Στο δικαστήριο δεν έδωσαν το παρόν ούτε ο γνωστός τραγουδιστής αλλά ούτε η Βαρβάρα Κίρκη.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης δήλωσε πως η σχέση τους ήταν περιστασιακή και σχετικά με τις φωτογραφίες με τους μώλωπες που ισχυρίζεται ότι έχει στο κινητό της η πρώην σύντροφός του δήλωσε πως έχουν προκληθεί από προηγούμενη σχέση της.

«Δεν την είχα χτυπήσει ούτε την είχα βρίσει, γιατί εάν είχε γίνει αυτό θα είχε διαμαρτυρηθεί και θα είχε κάνει μήνυση νωρίτερα. Ξαφνιάστηκα όταν ήρθαν και μου ανέφεραν τη μήνυση. Δεν ήθελα να συνεχίσω μαζί της. Όπου βρισκόμασταν στους χώρους που δουλεύω αντάλλασσε τηλέφωνα. Δεν με τιμούσε τόσο εμένα, ήταν προσβολή, μία συνεχόμενη προσβολή. Γι’ αυτούς τους λόγους δεν ήθελα να είμαστε μαζί».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments