Τεχνολογία

Η BMW εισάγει νέο αίτημα για θερμαινόμενα καθίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η BMW εισάγει νέο αίτημα για θερμαινόμενα καθίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Πηγή Φωτογραφίας: ABC17NEWS- Autocar

Η προσφορά θερμαινόμενων καθισμάτων BMW είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά οι συνδρομές που είναι διαθέσιμες διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και τις δυνατότητες.

Μια μηνιαία συνδρομή για θερμαινόμενο τιμόνι κοστίζει 10 £. Οι συνδρομές είναι διαθέσιμες για λειτουργίες σε αυτοκίνητα BMW εδώ και αρκετό καιρό στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά η προσφορά θερμαινόμενων καθισμάτων ξεκίνησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Η εταιρεία αναφέρει ότι οι πελάτες μπορούν να ενεργοποιήσουν όλες τις δυνατότητες υλικού με μια εφάπαξ πληρωμή, εάν το επιθυμούν.Οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ConnectedDrive της BMW και ενεργοποιούνται εξ αποστάσεως, χωρίς να χρειάζεται να επισκεφτείτε κάποιον αντιπρόσωπο.

Η προσφορά θερμαινόμενων καθισμάτων είναι διαθέσιμη στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά οι συνδρομές που είναι διαθέσιμες διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και τις δυνατότητες

Ο κατασκευαστής δήλωσε στο BBC ότι “όπου έχουν αγοραστεί θερμαινόμενα καθίσματα ή οποιοδήποτε χαρακτηριστικό διαθέσιμο στο κατάστημα ConnectedDrive κατά την παραγγελία ενός οχήματος πελάτη, δεν απαιτείται μεταγενέστερη συνδρομή ή πληρωμή”.

Αλλά η εταιρεία υποστηρίζει ότι η δυνατότητα προσθήκης νέων χαρακτηριστικών μπορεί να είναι χρήσιμη για τους ιδιοκτήτες που αλλάζουν γνώμη μετά την αγορά.

Και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο, έγραψε η BMW, για τους ιδιοκτήτες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, «καθώς τώρα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν χαρακτηριστικά που δεν επέλεξε ο αρχικός ιδιοκτήτης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments