Διεθνή

Σαρκαστικός Μεντβέντεφ: Μετά τον Τζόνσον και τον Ντράγκι, ποιος ακολουθεί

Σαρκαστικός Μεντβέντεφ: Μετά τον Τζόνσον και τον Ντράγκι, ποιος ακολουθεί

Πηγή Φωτογραφίας: RiaNovosti/ansa

Σαρκαστική ανάρτηση στο Telegram από τον πρώην πρόεδρο της Ρωσίας για τις παραιτήσεις Τζόνσον και Ντράγκι

Με μία σαρκαστική ανάρτηση στη σελίδα του στο Telegram, ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και νυν αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας στη Μόσχα, Ντμίτρι Μεντβέντεφ,  αναφέρεται στις παραιτήσεις Τζόνσον και Ντράγκι.

Το ρωσικό «γεράκι», που συχνά επιδίδεται σε παραληρηματικού τύπου δηλώσεις, δημοσίευσε ένα κολάζ τριών φωτογραφιών, με τον Μπόρις Τζόνσον, τον Μάριο Ντράγκι, και μια μαύρη φιγούρα με ένα λατινικό ερωτηματικό που σημαίνει «ποιος θα είναι ο επόμενος;», όπως αναφέρει το ιταλικό ansa.

Ήδη τις τελευταίες ημέρες ο κ. Μεντβέντεφ είχε μιλήσει ξανά μετά την παραίτηση του Βρετανού πρωθυπουργού γράφοντας στο Telegram, «οι καλύτεροι φίλοι της παρέας φεύγουν. Η νίκη κινδυνεύει! Ο πρώτος έφυγε…».

«Κλαίει η καρδιά μου όταν βλέπω ότι στην άλλη άκρη του κόσμου, στη Μόσχα που είναι μια απολυταρχία, ο Μεντβέντεφ πανηγυρίζει επειδή μια από τις πιο ισχυρές δημοκρατίες στον κόσμο, η Ιταλία, έχει αποδυναμωθεί», σχολίασε ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Λουίτζι ντι Μάιο στο κρατικό κανάλι Rai1 το βράδυ της Πέμπτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments