People

Στη βάση των Συντηρητικών αρέσει να είσαι γυναίκα με στρατιωτική προσωπικότητα

Στη βάση των Συντηρητικών αρέσει να είσαι γυναίκα με στρατιωτική προσωπικότητα

Πηγή Φωτογραφίας: GOV.UK

Η πεισματάρα Πέννυ είναι ήδη το alter ego του Ρίσι Σούνακ, με τους φίνους τρόπους, το αστραφτερό χαμόγελο και τα γλυκά χαρακτηριστικά του

Στην αγαπημένη μοναχοκόρη του στρατιωτικού από το Πόρτσμουθ δεν ήρθαν όλα βολικά, κι ας συγκέντρωνε τις προδιαγραφές μιας καλοκουρδισμένης ζωής. Η πρόωρη απώλεια της μητέρας, η στήριξη στον μικρότερο αδερφό και, βέβαια, η καθημερινή μέριμνα για τον ασθενή πατέρα είναι τα πρώτα, μεγάλα βάρη που καλείται να σηκώσει η εκλεκτή της καρδιάς της βάσης των Συντηρητικών και, από χθες, δεύτερη στην πρώτη ψηφοφορία. Και για να χρηματοδοτήσει τα έξοδα των σπουδών της στη Φιλοσοφία, χρειάζεται να κάνει διάφορες δουλειές του ποδαριού, από βοηθός μάγου έως εργάτρια στην μεγαλοπρεπή Johnson & Johnson.

View this post on Instagram

A post shared by Penny Mordaunt MP (@pennymordauntofficial)

«Έμαθα ότι με αποφασιστικότητα μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα», λέει συχνά η σαρανταεννιάχρονη Πέννυ, με την ατίθαση πλούσια κόμη και με το αγέρωχο, περίπου ανδροπρεπές, ύφος μπροστά στην φωτογραφική κάμερα. Και βάλθηκε να αποδείξει το αληθές του αγαπημένου moto της ζωής της, μα και φυσιογνωμικού γνωρίσματός της, που την έχει φέρει πρώτη στις καρδιές της βάσης των Τόρηδων. Φιλελεύθερη τόσο όσο, συντηρητική τόσο όσο, η Πέννυ Μόρντον κερδίζει την καρδιά και τη λογική των ψηφοφόρων των Συντηρητικών, που, σε αντιδιαστολή προς τους Εργατικούς, θέλγονται από τις γυναίκες με στρατιωτική προσωπικότητα.

Και ήδη, η πεισματάρα Πέννυ είναι ήδη το alter ego του Ρίσι Σούνακ, με τους φίνους τρόπους, το αστραφτερό χαμόγελο και τα γλυκά χαρακτηριστικά του

Έχοντας διατελέσει πρώτη Υπουργός Εθνικής Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου και αδιάλειπτα βουλευτής από το 2010, επιμένει ξεροκέφαλα ότι ο κοινωνικός φιλελευθερισμός δεν εξεμέτρησε το ζην προς χάριν του ανήσυχου φιλελευθερισμού του Σούνακ.

Αγωνίζεται για φιλελεύθερες μεταρρυθμιστικές τομές στην οικονομία, αλλά εξακολουθεί να αποστέλει μηνύματα στο viber με την εθνική σημαία, στην αρχή και στο τέλος του κειμένου. Τον πατριωτισμό της, όμως, δεν τον αφήνει να ξεπέφτει σε φθηνές πατριδοκαπηλείες, ούτε σε εθνικιστικές καντρίλιες. «Αγαπώ την πατρίδα μου, χωρίς να μισώ καμία άλλη πατρίδα. Αυτή είναι και η διαφορά του πατριωτισμού από τον εθνικισμό», είθισται να λέει στις συνεντεύξεις που, μάλλον σπάνια, παραχωρεί.

Το τυπικά βρετανικό πρωινό της κοσμεί την πρώτη σελίδα του επίσημου ιστότοπου της Πέννυ Μόρντον, που, με σύνθημα το λογοπαίγνιο με τα αρχικά της «PM4PM», συνεχίζει την εκστρατεία της για τη διαδοχή του Bojo, θέτοντας ως αντίπαλο τους Εργατικούς, των οποίων «πρέπει πάση θυσία να επικρατήσουμε στις επόμενες εκλογές», κατά τα λεγόμενα της καστανόχρωμης υποψήφιας με τα μεγάλα, πράσινα μάτια. Προηγουμένως, όμως, πρέπει να ανατρέψει τα προγνωστικά υπέρ του φαβορί Σούνακ, μες στις επόμενες μέρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments