Πολιτική

Χαρδαλιάς: Στο Βερολίνο για τη σύσκεψη σε θέματα αμυντικών εξοπλισμών

Χαρδαλιάς: Στο Βερολίνο για τη σύσκεψη σε θέματα αμυντικών εξοπλισμών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στο Βερολίνο βρέθηκε την Πέμπτη ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς

Στο Βερολίνο βρέθηκε την Πέμπτη ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, προκειμένου να λάβει μέρος σε σύσκεψη για θέματα αμυντικών εξοπλισμών. Τη σύσκεψη διοργάνωσε το ομοσπονδιακό υπουργείο Άμυνας στο Βερολίνο. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εθνικές αντιπροσωπείες από την Ελλάδα, την Αυστρία, την Κροατία, την Τσεχία, τη Δανία, την Ουγγαρία, την Ιταλία, τη Λιθουανία, την Ολλανδία, την Πολωνία, τη Σλοβακία, τη Σουηδία και την Ελβετία.

Τον κ. Χαρδαλιά συνόδευσε ο γενικός διευθυντής της Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντιναύαρχος (Μ) ε.α. Αριστείδης Αλεξόπουλος ΠΝ. Στο περιθώριο της σύσκεψης ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Γερμανό ομόλογό του κ. Μπένεντικτ Τσίμερ, τον γενικό διευθυντή Εξοπλισμών του ομοσπονδιακού υπουργείου Άμυνας της Γερμανίας Αντιναύαρχο, Κάρστεν Σταβίτσκι, και τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Άμυνας της Ιταλίας Αντιστράτηγο, Λουτσιάνο Πορτολάνο.

Επίσης, ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε την ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο, όπου συναντήθηκε με την πρέσβη κ. Μάρα Μαρινάκη. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις από την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments