Αθλητισμός

Champions League: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο

Champions League: Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Champions League: Η UEFA χώρισε τα υπό-γκρουπ της κλήρωσης του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα (18/7, 13:00)

Η UEFA χώρισε τα υπό-γκρουπ της κλήρωσης του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα (18/7, 13:00), με τον Ολυμπιακό να μαθαίνει τους πέντε υποψήφιους αντιπάλους του.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα (θα παίξουν στις 20 και 27 Ιουλίου), μπήκε στο 1ο υπό-γκρουπ με τον Απόλλωνα Λεμεσού από την Κύπρο, το νικητή του ζευγαριού Λουντογκόρετς – Σάμροκ ή τον νικητή του ζευγαριού Φερεντσβάρος – Σλόβαν.

Μία εξ αυτών των πέντε ομάδων θα είναι κι ο αντίπαλος των Πειραιωτών στον 3ο προκριματικό, εφόσον ξεπεράσουν το εμπόδιο της Μακάμπι Χάιφα.

Αναλυτικά η σειρά των υπό-γκρουπ της κλήρωσης της Δευτέρας:

1ο ΥΠΟ-ΓΚΡΟΥΠ

Ισχυροί Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ) – Ολυμπιακός (Ελλάδα) Ντίναμο (Κροατία) – Σκούπι (Βόρεια Μακεδονία) Γκαράμπαγ (Αζερμπαϊτζάν) – Ζυρίχη (Ελβετία)

Ανίσχυροι Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) – Σλόβαν (Σλοβακία) Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) – Σάμροκ (Ιρλανδία) Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος)

Β’ ΥΠΟ-ΓΚΡΟΥΠ

Ισχυροί Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) Ελσίνκι (Φινλανδία) – Πλζεν (Τσεχία) Ζάλγκιρις (Λιθουανία) – Μάλμε (Σουηδία)

Ανίσχυροι Λίνφιλντ (Βόρεια Ιρλανδία) – Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία) Μάριμπορ (Σλοβενία) – Σέριφ (Μολδαβία) Πιουνίκ (Αρμενία) – Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο)

Εμβιλά: «Αξίζουμε να έχουμε θέση στους ομίλους του Champions League»

Αντίστροφα μετράει πλέον ο Ολυμπιακός για τον πρώτο αγώνα του με τη Μακάμπι στη Χάιφα για τον β΄ προκριματικό γύρο του Champions League (20/7), με τον Γιάν Εμβιλά να αναλύει το επίπεδο ετοιμότητας των περσινών πρωταθλητών Ελλάδας, σε δηλώσεις του στο Olympiakos TV.

«Η προετοιμασία πήγε πολύ καλά, δεν θα πρέπει να λάβουμε υπόψη τα αποτελέσματα των αγώνων, αλλά να σκεφτούμε τι έχουμε κερδίσει έστω και υποσυνείδητα από αυτά τα παιχνίδια. Γι’ αυτό λέγονται φιλικά παιχνίδια, δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, αλλά να παίξουμε και να κερδίσουμε πράγματα μέσα από αυτά τα ματς» τόνισε ο Γάλλος μέσος και πρόσθεσε:

«Όλοι ξέρουμε πως έχουμε δουλέψει πολύ και θα συνεχίσουμε να προπονούμαστε ακόμη περισσότερο για να είμαστε σε αυτή την πρώτη μεγάλη δοκιμασία που έχουμε (σ.σ. με τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα). Η προετοιμασία γίνεται για να είμαστε έτοιμοι την πρώτη ημέρα που θα δώσουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments