Αθλητισμός

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ θέλει τον Κριστιάνο μέχρι το 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ θέλει τον Κριστιάνο μέχρι το 2024

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το τελευταίο χρονικό διάστημα τα δημοσιεύματα για τη φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο από το Ολντ Τράφορντ, με αρκετές ομάδες να ερίζουν για την υπογραφή του

Το τελευταίο χρονικό διάστημα τα δημοσιεύματα για τη φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο από το Ολντ Τράφορντ, με αρκετές ομάδες να ερίζουν για την υπογραφή του, αλλά τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο νέος τεχνικός της Γιουνάιτεντ Έρικ Τεν Χαγκ, σύμφωνα με την  Telegraph, όπου τον θέλει μέχρι το 2024.

Η συζήτηση έχει φουντώσει, όσον αφορά τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά ο νέος του τεχνικός στους «κόκκινους διαβόλους» δείχνει πως θέλει να χτίσει τη νέα του ομάδα μαζί με τον Πορτογάλο στράικερ.

Η πρώτη ομάδα που ακούστηκε πως έδειξε ενδιαφέρον ήταν η Τσέλσι, αλλά γρήγορα έφυγε από το κάδρο. Στη συνέχεια διαβάσαμε για Μπάγερν Μονάχου και τις τελευταίες ώρες παίζει δυνατά η Ατλέτικο Μαδρίτης, όπου μάλιστα σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης το πράσινο φως έδωσε ο Τσόλο Σιμεόνε. Φαίνεται όμως ότι ο Έρικ Τεν Χαγκ προσπαθεί να πείσει τον κορυφαίο επιθετικό να μείνει όχι ακόμη ένα, αλλά δύο χρόνια στο «Θέατρο των Ονείρων».

Ο πρώην τεχνικός του Άγιαξ, δήλωσε από τη Μπανγκοκ όπου βρίσκεται για προετοιμασία πως « Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι προς πώληση. Έχω κάνει σχέδια μαζί του και ανυπομονώ να συνεργαστούμε. Είμαι πολύ καλά ενημερωμένος, έχει οψιόν για έναν ακόμα χρόνο. Ναι, θα μπορούσε να μείνει μαζί μας και πέραν της επόμενης περιόδου. Φυσικά, υπέγραψα σε αυτόν τον σύλλογο για τρία χρόνια, αλλά στο ποδόσφαιρο μετρούν και τα βραχυπρόθεσμα πράγματα. Πρέπει να νικάμε από την αρχή. Συνεπώς δεν κοιτάζω τόσο μακριά».

«Νομίζω ο Κριστιάνο είναι ικανός να ανταποκριθεί. Στην καριέρα του, έχει δείξει τα πάντα. Έχω θέσει τις απαιτήσεις μου. Θέλουμε να παίξουμε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής μπορεί να συνεισφέρει και ο Ρονάλντο είναι απόλυτα κορυφαίος στην ομάδα μας».

«Οι παίκτες υποδεικνύουν τον τρόπο που παίζεις, ειδικά οι παίκτες που σκοράρουν, διότι είναι εξαιρετικά σημαντικοί για μια ομάδα. Χτίζεις την ομάδα γύρω τους» τόνισε στη δήλωσή του ο Ολλανδός τεχνικός και σύμφωνα με την Telegraph η Γιουνάιτεντ εξετάζει το ενδεχόμενο να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης μέχρι το 2024.

Η νέα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ ξεκινά στις 7/8, οπότε ο χρόνος έχει αρχίσει να πιέζει και τις δύο πλευρές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments