Ελλάδα

Αγρίνιο: Συνολικά 27 χρόνια φυλακή στον παπά που ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια

Αγρίνιο: Συνολικά 27 χρόνια φυλακή στον παπά που ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Αγρίνιο: Βαρύς ήταν ο πέλεκης της δικαιοσύνης έπεσε σε έναν 50χρονο ιερέα από το Αγρινίου για τα σεξουαλικά εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών

Βαρύς ήταν ο πέλεκης της δικαιοσύνης έπεσε σε έναν 50χρονο ιερέα από το Αγρινίου για τα σεξουαλικά εγκλήματα που διέπραξε σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών. Μάλιστα ανακοινωθεί η ενοχή του, για όλες τις κατηγορίες που τον βάραιναν. Η ποινή που του επιβλήθηκε είναι 27 χρόνια κάθειρξη, χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ο ιερέας επιστρέφει στις φυλακές όπου θα περάσει πλέον ένα μεγάλο μέρος της ζωής του, σύμφωνα με το agriopress.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, θα καταθέσει έφεση κατά της απόφασης.

Οι δυο αδελφές που ήταν και εκείνες που τον μήνυσαν πρώτες, ξέσπασαν σε δάκρυα, όταν ανακοινώθηκε η ποινή. Από την ποινή, είναι εκτιτέα τα 20 έτη, αφαιρουμένου ενός έτους που ήταν προφυλακισμένος.

Το δικαστήριο, διαβιβάζει τη δικογραφία στο Εφετείο του Αγρινίου για διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των δύο μανάδων των κοριτσιών που υπέστησαν τα παραπάνω από τον ιερέα καθώς και του ίδιου για την περίπτωση ακόμη δυο κοριτσιών που κατέθεσαν ως μάρτυρες και δεν έχουν κάνει μήνυση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments