Ελλάδα

Ρέντη: Παιδί πέντε ετών έπεσε στο κενό από μπαλκόνι

Ρέντη: Παιδί πέντε ετών έπεσε στο κενό από μπαλκόνι

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ρέντη: Παραλίγο τραγωδία να συμβεί  στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, μιας και ένα παιδί 5 ετών έπεσε στο κενό από μπαλκόνι πρώτου ορόφου

Παραλίγο τραγωδία να συμβεί  στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, μιας και ένα παιδί 5 ετών έπεσε στο κενό από μπαλκόνι πρώτου ορόφου.

Διερχόμενοι και κάτοικοι της περιοχής, μπροστά στα μάτια των οποίων και εκτυλίχθηκε το περιστατικό, άμεσα κάλεσαν ασθενοφόρο και την αστυνομία, ενώ αναζητούσαν τους γονείς του παιδιού που σφάδαζε από τους πόνους.

Αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Νίκαια- Ρέντη που μετέβησαν στο σημείο συνέλαβαν τον 35χρονο πατέρα και την 29χρονη μητέρα του παιδιού με καταγωγή από το Ιράκ, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε το πεντάχρονο εν ζωή στο Παίδων Αγία Σοφία.

Με προφορική εντολή του εισαγγελέα οι γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι το βράδυ της ίδιας ημέρας. Το παιδί διέφυγε της προσοχής των γονιών, να σκαρφαλώσει στα κάγκελα του μπαλκονιού και από εκεί να βρεθεί στο κενό.

Θανατηφόρο τροχαίο στο Σπαθοβούνι: Ένας 15χρονος ο οδηγός – Νεκροί η 18χρονη αδερφή του κι ένας 16χρονος

Συγκλονιστικά είναι τα όσα αποκαλύπτονται για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Εθνική οδό Κορίνθου – Τριπόλεως, στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου.

Όπως προέκυψε από τα νεότερα στοιχεία ο οδηγός που έκανε όπισθεν και συγκρούστηκε με άλλο όχημα που βρισκόταν στην ίδια κατεύθυνση ήταν ένας 15χρονος. Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκαν τραγικό θάνατο η 18χρονη αδερφή του από την Κόρινθο, που έχασε επί τόπου τη ζωή της, ένας 16χρονος από τα Λουτρά της Ωραίας Ελένης, που επίσης έχασε τη ζωή του, καθώς και ένας ακόμη 18χρονος. Η 18χρονη και ο 18χρονος κάθονταν στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου. κόρινθος18

Στο άλλο όχημα επέβαινε ένας 69χρονος Βρετανός που διακομίστηκε στο Νοσοκομείο τραυματισμένος, μαζί με τον 15χρονο και τον 18χρονο που ήταν στο άλλο όχημα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 05:35 τα ξημερώματα στο 95,4 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου- Τριπόλεως στο ύψος του ΣΕΑ Σπαθοβουνίου. Στο σημείο μετέβησαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από την Κόρινθο, η πυροσβεστική υπηρεσία και περιπολικά της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments