Ελλάδα

Antonov: Συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους [vid]

Antonov: Συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή της συντριβής του αεροσκάφους [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Antonov: Συγκλονιστικά ντοκουμέντα βγαίνουν μετά τη συντριβή του αεροσκάφος Antonov, στην περιοχή του Παλαιοχωρίου Καβάλας, μιας και στο φως της δημοσιότητάς καταγράφει τα δραματικά δευτερόλεπτα της καθοδικής πορείας του μοιραίου σκάφους

Συγκλονιστικά ντοκουμέντα βγαίνουν μετά τη συντριβή του αεροσκάφος Antonov, στην περιοχή του Παλαιοχωρίου Καβάλας, μιας και στο φως της δημοσιότητάς καταγράφει τα δραματικά δευτερόλεπτα της καθοδικής πορείας του μοιραίου σκάφους, λίγο πριν την καταστοστροφή του.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook αποτυπώνει το φλεγόμενο αεροπλάνο στην πορεία θανάτου προς το έδαφος, τα χωράφια στο Παλαιοχώρι Καβάλας, με την πρόσκρουση να γίνεται κυριολεκτικά λίγο μόλις μέτρα πιο μακριά από κτίρια και τον αυτοκινητόδρομο από τον οποίο διακρίνεται εκείνη την στιγμή να περνά όχημα.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο καταγράφεται η καθοδική πορεία του Antonov, ενώ μερικά δευτερόλεπτα αργότερα διαδέχεται η τεράστια έκρηξη.

Antonov: “Αν εντοπίσετε τα παρακάτω πυρομαχικά να ειδοποιήσετε τις αρχές”

Δύο μέρες μετά την πτώση του αεροσκάφους Antonov και ήδη έχουν αρχίσει την περισυλλογή αρκετών στοιχείων από την άτρακτο, αλλά και ακόμα υπάρχουν ευρήματα πυρομαχικών και γι’ αυτό το λόγο εξέδωσε ο δήμος Παγγαίου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία ζητά από τους πολίτες που κινούνται γύρω από την περιοχή στο Παλαιοχώρι Καβάλας να ενημερώσουν τις αρχές σε περίπτωση που εντοπίσουν σχετικά τα συγκεκριμένα υλικά.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

«Επείγουσα Ανακοίνωση  Προσοχή !!!! Όσοι πολίτες αγρότες κινούνται στην περιοχή γύρω από το αεροπορικό δυστύχημα και εντοπίσουν τα παρακάτω πυρομαχικά να ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ… Τον Δήμο Παγγαιου τηλ επικοινωνίας ( 693 6108070) η την Ελληνική Αστυνομία !!!!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Συνεχίζονται οι έρευνες – Ξεκινάει η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς

Ξεκίνησαν σήμερα [18/7] στην ιατροδικαστική υπηρεσία Θράκης, στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο Κομοτηνής, η νεκροψία – νεκροτομή στις σορούς των 8 Ουκαρνών, μελών του πληρώματος του μοιραίου Antonv που κατέπεσε στην Καβάλα.

Οι σοροί εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν κατά τη διάρκεια των χθεσινών ερευνών, κι εν συνεχεία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κομοτηνής.

Η διαδικασία ενδέχεται να διαρκέσει μέρες, ενώ άγνωστο παραμένει πώς θα γίνει η αναγνώριση και η μεταφορά των σορών στην πατρίδα τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments