Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Κλείδωσε τα ανήλικα παιδιά της στο αυτοκίνητο για να κάνει απεντόμωση

Θεσσαλονίκη: Κλείδωσε τα ανήλικα παιδιά της στο αυτοκίνητο για να κάνει απεντόμωση

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Θεσσαλονίκη: Μητέρα κλείδωσε τα δυο παιδιά της, 3 και 6 ετών, στο αυτοκίνητο, για να προβεί σε εργασίες απολύμανσης και απεντόμωσης στο σπίτι της, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Μητέρα κλείδωσε τα δυο παιδιά της, 3 και 6 ετών, στο αυτοκίνητο, για να προβεί σε εργασίες απολύμανσης και απεντόμωσης στο σπίτι της, στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Τα δύο ανήλικα εντόπισαν περίοικοι και ενημέρωσαν την Άμεση Δράση.

Η 36χρονη μητέρα, με καταγωγή από τη Σερβία, συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, όταν έγινε η καταγγελία, και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, κατηγορούμενη για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Σύλληψη διακινητή στον Έβρο

Στη σύλληψη αλλοδαπού διακινητή προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης. Ο συλληφθείς εντοπίστηκε χθες, Δευτέρα 18 Ιουλίου, το πρωί σε αγροτική οδό να μεταφέρει με ΙΧ αυτοκίνητο τρεις μετανάστες, οι οποίοι εισήλθαν στη χώρα παράνομα.

Σημειώνεται, ότι ο οδηγός του οχήματος, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στις 7 Ιουλίου στην Αττική, στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών αλλά ανέπτυξε ταχύτητα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, ακινητοποιώντας στη συνέχεια το όχημα και προσπαθώντας ανεπιτυχώς να διαφύγει πεζός.

Η διαφωνία για τον γάμο των παιδιών τους προκάλεσε επεισόδιο

Σε προσωπικές διαφορές μεταξύ δύο οικογενειών αποδίδεται, σύμφωνα με την αστυνομία, επεισόδιο με υλικές ζημιές, που σημειώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή Φάληρο της Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για οικογένειες Ρομά, ανάμεσα στις οποίες υπήρχε διένεξη τον τελευταίο καιρό, με αφορμή την επιθυμία των παιδιών τους να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Η πλευρά του αγοριού φαίνεται πως δεν έδωσε την …ευχή της, διαφωνώντας με αυτόν τον γάμο και αποφάσισε να εκφράσει εμπράκτως την αντίθεσή της. Στις 10 το βράδυ, τουλάχιστον δέκα άτομα «επισκέφθηκαν» το διαμέρισμα της οικογένειας του κοριτσιού, επί της οδού Ξενοφώντος, κάνοντάς το «γυαλιά – καρφιά».

Για αρκετή ώρα επικράτησε ένταση, ενώ κλήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, αλλά όταν έφτασαν στο σημείο οι δράστες είχαν ήδη αποχωρήσει. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ούτε έγιναν προσαγωγές. Μέλη της οικογένειας που δέχθηκαν την επίθεση μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για την υποβολή έγκλησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments