Ελλάδα

Φωτιά στα Μέγαρα: Το συγκινητικό σημείωμα πυροσβεστών σε ιδιοκτήτη σπιτιού

Φωτιά στα Μέγαρα: Το συγκινητικό σημείωμα πυροσβεστών σε ιδιοκτήτη σπιτιού

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Οι δύο πυροσβέστες έσπασαν την πόρτα για να μπουν μέσα και άφησαν ένα σημείωμα για τη ζημιά

Ιδιοκτήτης σπιτιού έβλεπε στην τηλεόραση την περιουσία του να απειλείται από τις φλόγες στα Μέγαρα.

Μέχρι ωστόσο να φτάσει για να προστατέψει το σπίτι του, είχαν ήδη προλάβει και το έκαναν δύο πυροσβέστες οι οποίοι βρήκαν το έσωσαν στο παρά πέντε.

Οι δύο πυροσβέστες έσπασαν την πόρτα για να μπουν μέσα, και σε μία συγκινητική ενέργειά τους, άφησαν στον ιδιοκτήτη ένα χειρόγραφο σημείωμα σε μία χαρτοπετσέτα, γράφοντάς του “Συγνώμη για την πόρτα, έπρεπε να μπούμε μέσα”.

Ένα σημείωμα που όπως λέει ο ιδιοκτήτης, θα κρατήσει για το υπόλοιπο της ζωή του και θα το βάλει σε κορνίζα για να το βλέπει και να τους θυμάται.

O ιδιοκτήτης, κ.Λάμψας μιλώντας στο Open ευχαρίστησε δημόσια τους δύο πυροσβέστες τον Τάσο και τον Χρήστο και είπε πως το σημείωμα θα το κρατήσει για όλη του τη ζωή.

«Προσέφεραν τα μέγιστα. Τους ευχαριστώ από τη ψυχή μου γιατί αν δεν ήταν αυτοί οι δύο άνθρωποι ο Τάσος και ο Χρήστος και όλο το πυροσβεστικό σώμα το σπίτι θα είχε καεί. Δευτερόλεπτα πριν η φωτιά είχε ακουμπήσει το σπίτι. Αυτοί οι δύο άνθρωποι θυσιάζοντας πάρα πολλά πράγματα, έκαναν το χρέος του και το σημαντικό μας συγκίνησαν με αυτό το σημείωμα και θα το κρατήσουμε για όλη μας τη ζωή, θα το βάλουμε σε κορνίζα.

Μας προσέφεραν τα μέγιστα ήρθαν εδώ έκαναν το χρέος τους και στο τέλος ζήτησαν και συγγνώμη. Ηρθα εδώ τους βρήκα και μου είπαν σας έχουμε αφήσει κάτι. Τους ευχαριστώ δημόσια ξανά. Ολη τη νύχτα έμειναν εδώ μαζί μας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments