Lifestyle

Τατιάνα Στεφανίδου: Αποφόιτησε η καλλονή κόρη της

Τατιάνα Στεφανίδου: Αποφόιτησε η καλλονή κόρη της
Τατιάνα Στεφανίδου: Η ομορφότερη Ελληνίδα είναι η κόρη της παρουσιάστριας αδιαμφισβήτητα

Η Λυδία Ευαγγελάτου μόλις αποφοίτησε από το Κολλέγιο Ψυχικού. Η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου φέτος κλείνει τα 18 της χρόνια και αποχαιρετά το σχολείο ανοίγοντας τα φτερά της για το νέο ταξίδι της ζωής.

View this post on Instagram

A post shared by Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

Με μία άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τατιάνα Στεφανίδου μοιράστηκε με τους followers της μία φωτογραφία από την αποφοίτηση της κόρης της, η οποία μας άφησε άφωνους με την ατελείωτη ομορφιά της. Ειδικότερα μαμά και κόρη πόζαραν στον φωτογραφικό φακό πιο όμορφες και κομψές από ποτέ ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας η περήφανη μαμά έγραψε :

“Και έρχεται αυτή η ώρα με τα ανάμεικτα συναισθήματα. Συγκίνηση, χαρά, υπερηφάνεια, ανησυχία και πόνος για τον επερχόμενο αποχωρισμό. Είναι η στιγμή της αποφοίτησης. Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει και ένα νέο, γεμάτο προκλήσεις ανοίγει. Υγεία και τύχη σου εύχομαι ψυχή μου. Σε λατρεύω”.

Η δίμετρη καλλονή Λυδία Ευαγγελάτου επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ, πορτοκαλί φόρεμα με σέξι cut outs στη μέση και με ένα μεγάλο άνοιγμα στο αριστερό της πόδι. Με λυτά τα καστανά, μακριά, κυματιστά μαλλιά της, η 18χρονη πόζαρε χαμογελαστή  δίπλα στη μητέρα της που ήταν εξίσου όμορφη και εντυπωσιακή μέσα στο εφαρμοστό λευκό της φόρεμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments