Ελλάδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεταβιβάζει όλη του την περιουσία στην κόρη του Λυδία

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεταβιβάζει όλη του την περιουσία στην κόρη του Λυδία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Η καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς  στα Γλυκά Νερά, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο και αποφάσισε να μεταβιβάσει όλη του την περιουσία στην κόρη του, τη μικρή Λυδία

Η καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς  στα Γλυκά Νερά, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος προχώρησε σε μία πράξη που θα συζητηθεί, καθώς αποφάσισε να μεταβιβάσει όλη του την περιουσία στην κόρη του, τη μικρή Λυδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Star, ο καταδικασμένος σε ισόβια για τη δολοφονία της νεαρής Καρολάιν, έχει δώσει εντολή να μεταβιβαστεί η προσωπική του περιουσία στη μικρή Λυδία.

Η απόφαση πάρθηκε πριν λίγες ημέρες και ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες προκειμένου όλη του η περιουσία να περάσει στη μικρή Λυδία.

Υπενθυμίζεται ότι είχε αγοραστεί ένα οικόπεδο στην Αττική, πριν τη στυγερή δολοφονία, με σκοπό το ζευγάρι να χτίσει σπίτι. Το συγκεκριμένο οικόπεδο, όπως είχε γίνει γνωστό είχε αγοραστεί με χρήματα που είχαν δώσει και οι γονείς της Καρολάιν Κράουτς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς της αδικοχαμένης Κάρολαϊν Κράουτς σκέφτονται πολύ σοβαρά να αλλάξουν το επίθετο του παιδιού ενώ ο πατέρας της πρόσφατα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μην ξαναδεί ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τη μικρή Λυδία.

Καθαρίζει σκάλες στη φυλακή για να μειώσει την ποινή του

Όπως είναι γνωστό οι φυλακισμένοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μεροκάματα στη φυλακή, όπου μεταφράζεται μικρότερη διαμονή τους στα σωφρονιστικά ιδρύματα. Αυτό το δικαίωμα το πάρει και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια και 11,5 χρόνια κάθειρξη για τη δολοφονία της Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά και με τη δουλειά που κάνει εντός των φυλακών, θα μπορέσει να αποφυλακιστεί νωρίτερα.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο πιλότος, ζήτησε μέσω του συνηγόρου του, κυρίου Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, να κατατεθεί αίτημα για να ξεκινήσει τα μεροκάματα, όπως έκανε και στον Κορυδαλλό, ώστε να μειωθεί αυτόματα η ποινή του και να κάνει την αίτηση αποφυλάκισης στα 8 χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments