Ελλάδα

Σεπόλια: Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν 22χρονο

Σεπόλια: Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν 22χρονο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Σεπόλια: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν 22χρονο, χθες το απόγευμα, Κυριακή 24 Ιουλίου, στα Σεπόλια

Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν 22χρονο, χθες το απόγευμα, Κυριακή 24 Ιουλίου, στα Σεπόλια. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 17:30, ο δράστης πλησίασε τον νεαρό, ο οποίος βρισκόταν στην οδό Νερούτσου, και άρχισε ξαφνικά να πυροβολεί εναντίον του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πόδι.

Αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή. ενώ ο 22χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Η ΕΛΑΣ διενεργεί προανάκριση για τον περιστατικό. Ο 22χρονος με τον τραυματισμό στο πόδι, μεταφέρθηκε και βρίσκεται στο ΚΑΤ, ενώ υπάρχουν υλικές ζημιές σε δύο αυτοκίνητα, εξαιτίας της επίθεσης αυτής.

Δικαστική Αστυνομία: 700 μόνιμοι με τη νέα προκήρυξη

Με 700 μονίμους υπαλλήλους, σε όλη τη χώρα, θα ενισχυθεί ο νεοσύστατος θεσμός της Δικαστικής Αστυνομίας. Όπως αναφέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης, το ένστολο τμήμα της Δικαστικής Αστυνομίας θα στελεχώνεται από μόνιμα τοποθετημένα στα κατά τόπους δικαστήρια ένστολα και ένοπλα στελέχη.

Στα βασικά τους καθήκοντα θα είναι η φύλαξη των δικαστικών μεγάρων και των δικαστικών αιθουσών» καθώς και «η εκτέλεση ποινικών αποφάσεων και επιδόσεων δικογράφων.

dikastirio-aithousa

Αντιστοίχως, με τη δημιουργία του πολιτικού-επιστημονικού κλάδου προβλέπεται η πρόσληψη εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού, το οποίο θα παρέχει τις εξειδικευμένες επιστημονικές γνώσεις τους σε κρίσιμους τομείς και σε ζητήματα επί εκκρεμών δικών, επικουρώντας ουσιαστικά τους δικαστές και τους εισαγγελείς στο έργο τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments