Lifestyle

Demi Moore: Γίνεται 60 και εξομολογείται -«Δεν με καθορίζει ένα νούμερο, αλλά η εμπειρία μου»

Demi Moore: Γίνεται 60 και εξομολογείται -«Δεν με καθορίζει ένα νούμερο, αλλά η εμπειρία μου»

Πηγή Φωτογραφίας: Hello.gr

Demi Moore: "Νιώθω πιο ζωντανή από ποτέ"

Η Demi Moore θα μπει στην έβδομη δεκαετία της ζωής της τον ερχόμενο Νοέμβριο αλλά όπως λέει στη νέα της συνέντευξη δεν θα έπρεπε να μας καθορίζει η ηλικία μας, αλλά οι εμπειρίες μας.

Λίγο πριν κλείσει τα 60, η σταρ νιώθει και φαίνεται πιο εκπληκτική από ποτέ

Με μια επιτυχημένη καριέρα στο Hollywood, δεν έχει επαναπαυτεί και όχι μόνο εξακολουθεί να υποδύεται ρόλους που την ενδιαφέρουν αλλά έχει ξεκινήσει και τη δική της συλλογή με μαγιό με το brand Andie ποζάροντας η ίδια με τα μαγιό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Μιλώντας στο People, η 59χρονη star που πρόσφατα μοιράστηκε στο Instagram φωτογραφίες με τον σύντροφό της, Daniel Humm, είπε πως νιώθει πως “δεν με καθορίζει ένας αριθμός αλλά η εμπειρία μου. Γίνεσαι 59 και ήδη σκέφτεσαι ότι θα γίνεις 60. Είναι απελευθερωτικό”.

“Όταν σκέφτομαι τη γιαγιά μου στα 60 κατά κάποιο τρόπο ήταν σαν να ήταν σχεδιασμένη για να είναι γιαγιά. Αλλά νιώθω με πάρα πολλούς τρόπους πιο ζωντανή και πιο παρούσα από ποτέ”, δήλωσε η ηθοποιός που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ευρώπη για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Moore (@demimoore)

Η νέα της συλλογή ‘The Demi Moore x Andie collection’, είναι άλλωστε η απόδειξη ότι οι γυναίκες δεν χρειάζεται να αλλάζουν το πώς ντύνονται ανάλογα με την ηλικία τους και πως σε κάθε ηλικία μια γυναίκα είναι ποθητή: “Αλλάζει την ιδέα ότι οι γυναίκες γίνονται λιγότερο ποθητές όσο μεγαλώνουν. Δεν θέλουμε να έχουμε γεροντίστικο look ή να μην είμαστε σέξι”, είπε.

Αυτό που, όπως δηλώνει, την κάνει να νιώθει έξω από τα νερά της είναι να την αποκαλούν ‘είδωλο’: “Με κολακεύει κάπως αλλά δεν νιώθω ότι είμαι εγώ, μου αρέσει όμως. Για μένα ‘είδωλο’ είναι κάποιος που έχει χαράξει ένα μονοπάτι που είχε θετική επίδραση στους ανθρώπους. Με αυτή την έννοια, νιώθω περήφανη που μπαίνω σε αυτή την κατηγορία”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments