Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Να ανατρέψει τα προγνωστικά – “Ντόπες” από Σαββίδη στους παίκτες

ΠΑΟΚ: Να ανατρέψει τα προγνωστικά – “Ντόπες” από Σαββίδη στους παίκτες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

ΠΑΟΚ: Γραμμή... πρόκρισης έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας με ενισχυτικό τρόπο στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τη Λέφσκι Σόφιας στην Τούμπα

Γραμμή… πρόκρισης έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας με ενισχυτικό τρόπο στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ εν όψει του σημερινού [28/7] αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, απέναντι στην Λέφσκι Σόφιας.

Παιχνίδι στο οποίο ο «Δικέφαλος» καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 από το πρώτο ματς στη Βουλγαρία και να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Αφήνουμε πίσω ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε. Παίρνουμε στο γήπεδο μαζί μας το καθαρό μυαλό, την αυτοπεποίθηση και την επιθετικότητά μας. Είναι σημαντικό να δουν στα πρόσωπά μας την αποφασιστικότητά μας. Μπορείτε να βγείτε από τη δύσκολη θέση και να γυρίσετε την κατάσταση», ανέφερε ο διοικητικός επικεφαλής του ΠΑΟΚ.

Ψυχολογική τόνωση, ακόμη, προκειμένου να κατακτηθεί η πρόκριση, έδωσε στους «ασπρόμαυρους» αντιπροσωπεία οπαδών του “δικεφάλου του βορρά”, η οποία επισκέφτηκε νωρίτερα την αποστολή της ομάδας, η οποία έχει καταλύσει ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

;Όσο αναφορά τώρα τα αγωνιστικά τα δεδομένα είναι εναντίον του. Κατά κοινή ομολογία η πρώτη αναμέτρηση με την Λέφσκι ήταν εφιαλτική. Στο «Γκεόργκι Ασπαρούχοφ» ο ΠΑΟΚ ήταν φάντασμα του εαυτού του και βρέθηκε με το… καλημέρα με την πλάτη στον τοίχο. Οι Βούλγαροι ταξίδεψαν με τον… αέρα των δύο τερμάτων, έχοντας εναποθέσει όλη την πίεση στους Θεσσαλονικείς. Παρά το αρχικό σοκ, Λουτσέσκου και Μπότο το πήραν αλλιώς, τονώνοντας ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές, με την επιστροφή τους στις προπονήσεις.

Και αγωνιστικά όμως, υπάρχουν πινελιές διαφοροποίησης στο πλάνο ενδεκάδας του ΠΑΟΚ καθώς οι μέρες που μεσολάβησαν έδωσαν την ευκαιρία σε αρκετούς ποδοσφαιριστές να μετρήσουν περισσότερες προπονήσεις στα πόδια τους με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Μπίσεσβαρ και τον Κάλεντ Νάρεϊ. Ο δε 28χρονος Γερμανός εξτρέμ δοκιμάστηκε στην κορυφή της επίθεσης και δεν αποκλείεται ο Λουτσέσκου να κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση, έχοντας τον Μπίσεσβαρ έξω αριστερά, τον Ντάντας ως δεκάρι και δεξιά τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Με αλλαγές η Λέφσκι

Στο στρατόπεδο της Λέφσκι, ο Στάνιμιρ Στοΐλοφ άνοιξε τα χαρτιά του, επισημαίνοντας πως οι Κράεφ και Τσουνάμι θα είναι διαθέσιμοι για την ρεβάνς της Τούμπας.

Μάλιστα, αναμένεται να πάρουν και φανέλα βασικών στο πλάνο της Λέφσκι, βάσει τουλάχιστον των δοκιμών και των πληροφοριών που απορρέουν από το στρατόπεδο της βουλγαρικής ομάδας. Συγκεκριμένα, στο μυαλό του Στάνιμιρ Στοΐλοφ υπάρχει η σκέψη για το δοκιμασμένο και πετυχημένο, εκ του αποτελέσματος, 3-4-3, όπως και στο πρώτο ματς, κινούμενος με τον Νικολάι Μιχαΐλοφ κάτω από τα δοκάρια, τους Κόρδομπα, Σούντμπεργκ και Φαν Ντερ Κααπ ως τριπλέτα στην άμυνα.

Ο Πετρίς θα έχει τον ρόλο του δεξιού μπακ-χαφ, με τον Τσουνάμι στα αριστερά. Κράεφ και Μιλάνοφ αναμένεται να τοποθετηθούν στον άξονα, με τους Γουέλτον, Ρονάλντο και Μπάρι να αποτελούν την τριάδα της επίθεσης των Βούλγαρων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments