Lifestyle

Demi Moore: «Δεν θα κόψω ποτέ τα μαλλιά μου όσο χρονών και να φτάσω»

Demi Moore: «Δεν θα κόψω ποτέ τα μαλλιά μου όσο χρονών και να φτάσω»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Demi Moore: "Δεν είμαι άνετη με κανόνες που δεν μοιάζουν να έχουν ένα αληθινό νόημα ή δικαιολόγηση"

Λίγο πριν τα 60, η Demi Moore έδωσε μία συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό, δηλώνοντας πως είναι πιο χαρούμενη και σίγουρη από ποτέ. Την ίδια στιγμή, η ηθοποιός είναι έτοιμη να αποτάξει από πάνω της όλα τα στερεότυπα που βαραίνουν τις σύγχρονες γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, δίνοντάς τους την έμπνευση να κάνουν και εκείνες το ίδιο.

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Πιο αναλυτικά, η Moore αναφέρθηκε στο γεγονός πως πολλοί πιστεύουν πως οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες πρέπει να έχουν τα μαλλιά τους κοντά. “Θυμάμαι να ακούω κάποιον να λέει πως όταν οι γυναίκες μεγαλώνουν, δεν πρέπει να έχουν μακριά μαλλιά. Και κάτι από αυτά έμεινε μαζί μου. Σαν ποιος το λέει αυτό;” εξήγησε η ηθοποιός, η οποία δεν βρίσκει λόγο να κόψει τα μαλλιά της από τη στιγμή που είναι υγιή.

Η 59χρονη σταρ όλα τα χρόνια έχει κρατήσει τα μαλλιά της σε ένα μακρύ μήκος και δεν θέλει να το αποχωριστεί, αφού έτσι νιώθει ο εαυτός της

“Δεν είμαι άνετη με κανόνες που δεν μοιάζουν να έχουν ένα αληθινό νόημα ή δικαιολόγηση”, πρόσθεσε.Όσο για το αν θα έκανε κάποια δραστική αλλαγή στα μαλλιά της, όπως είχε κάνει το 1997 για τον ρόλο της στην ταινία G.I. Jane που τα είχε ξυρίσει, δεν νομίζει πως θα έμπαινε στη διαδικασία.

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

“Νομίζω πως τώρα που είμαι μεγαλύτερη, ξέρω επίσης πως δεν έχω τίποτα να αποδείξω. Έτσι, αν πραγματικά θέλουν τα μαλλιά μου διαφορετικά, μπορούν να μου δώσουν μία περούκα”, είχε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments