Lifestyle

Άγγελος Μπράτης: Με τον άντρα της ζωής του αγκαλιά στην Ιθάκη

Άγγελος Μπράτης: Με τον άντρα της ζωής του αγκαλιά στην Ιθάκη

Πηγή Φωτογραφίας: Ladylike.gr

Άγγελος Μπράτης: Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση

Ο Άγγελος Μπράτης  ζει τον απόλυτο έρωτα και δεν το κρύβει. Μάλιστα, ο σχεδιαστής πολλές φορές έχει μιλήσει δημόσια σε εκπομπές για τον σύντροφό του. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν είχαμε μια κοινή τους φωτογραφία. Ο πρώην κριτής του GNTM είναι σε σχέση με τον σκηνοθέτη, Σαράντο Γεώργιο, και θα εμφανιστούν μαζί για πρώτη φορά στην ταξιδιωτική εκπομπή «Life is a beach» του STAR, που θα μεταδοθεί αυτό το Σάββατο (30/7).

View this post on Instagram

A post shared by Life Is A Beach TV (@lifeisabeachtv)

Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ιθάκη και απόλαυσε το Ιόνιο «Ο Άγγελος Μπράτης ταράζει τα νερά στην Ιθάκη. Αν και οι «φονικές» μέδουσες έχουν ξεκινήσει τις απειλητικές εμφανίσεις τους στις ελληνικές ακτές, η παρέα δεν κάνει πίσω και ζει την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία! Το αίσθημα επιβράδυνσης και ηρεμίας, που σου δημιουργεί το νησί, συγχρονίζεται με απελευθερωτικές βουτιές και απρόσμενα πάρτι», αναφέρει το σχετικό Δελτίο Τύπου.

Πολλοί από τους φίλους του σχεδιαστή θέλησαν να τον στηρίξουν για την απόφασή του να εμφανιστεί με τον αγαπημένο του στην τηλεόραση και ο ίδιος αναδημοσίευσε τις αναρτήσεις τους.

Όταν ο Άγγελος Μπράτης μιλούσε για τη σχέση του

Λίγο πριν το «Πρωινό» ρίξει τίτλους τέλους ο Άγγελος Μπράτης βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον σύντροφό του. Τότε είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι η πρώτη μου σχέση. Είναι η τρίτη μου σχέση. Είμαι πιστός στη ζωή μου, πιστός άνθρωπος. Η πρώτη μου σχέση διήρκησε δέκα χρόνια. Μια απόφαση ζωής δεν είναι αυθόρμητη, είμαι πολύ αναλυτικός στο μυαλό μου. Όταν βλέπεις ότι τα πράγματα τα έχεις εξαντλήσει πρέπει να βάλεις και το συναίσθημα. Ερωτεύομαι παράφορα. Με έλκει η ανθρωπιά και η καλοσύνη. Θέλω να είμαι φίλος και ίσος, χωρίς καμία κριτική και ανταγωνισμούς».

Και πρόσθεσε: «Αν είναι να είμαι με κάποιον είναι επειδή θέλω να περνάω ωραία. Τα απλά με ενδιαφέρουν. Δεν έχω σκεφτεί για γάμο και οικογένεια. Θα με ενδιέφερε πολύ να είναι όλα ίσα σε αυτήν την κοινωνία. Οι άνθρωποι α έχουν πραγματικά ίσα δικαιώματα και όχι μόνο ίσες υποχρεώσεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments