Focus

Λίλι Ρόουζ- Ντεπ: Το αστέρι που κατέκτησε το Χόλιγουντ

Λίλι Ρόουζ- Ντεπ: Το αστέρι που κατέκτησε το Χόλιγουντ

Πηγή Φωτογραφίας: Champagne And Shade

Λίλι Ρόουζ- Ντεπ: Η κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί θα πρωταγωνιστήσει σε νέα σειρά του HBO

Eίναι μόλις 23 ετών. Η ηθοποιός και μοντέλο, Λίλι-Ρόουζ Ντεπ η οποία έχει κληρονομήσει ένα τέλειο συνδυασμό γονιδίων από τους γονείς της Τζόνι Ντεπ-Βανέσα Παραντί πρωταγωνιστεί στην νέα πολυαναμενόμενη σειρά του HBO, “The Idol”, στο πλευρό του Καναδού σούπερ σταρ The Weeknd αναλαμβάνοντας και την παραγωγή. Η σειρά διαδραματίζεται στο παρασκήνιο της μουσικής βιομηχανίας, όπου ένας γκουρού αυτοβοήθειας και ηγέτης μιας cult αίρεσης αναπτύσσει μια περίπλοκη σχέση με ένα ανερχόμενο είδωλο της pop.

To πρώτο teaser της δραματικής σειράς που μόλις κυκλοφόρησε φέρεται να έχει ήδη γίνει viral στο TikTok

Το μεγαλύτερο παιδί και μοναχοκόρη του ηθοποιού Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) και της Γαλλίδας τραγουδίστριας Βανέσα Παραντί (Vanessa Paradis), κερδίζει σιγά σιγά την αναγνώριση στον κόσμο της υποκριτικής που τόσο αγαπάει εγκαταλείποντας ακόμη και το σχολείο σε ηλικία 16 ετών.

Η Λίλι- Ρόουζ γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γαλλία με τους γονείς της και τον μικρότερο αδερφό της Τζακ. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν 14 ετών κι έκτοτε μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στο Παρίσι, στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Πρωταγωνίστησε για πρώτη φορά μαζί με τον πατέρα της στην κωμωδία “Yoga Hosers” το 2014, έπαιξε μεταξύ άλλων την Isadora Duncan στο “Planetarium” (2016) και στο “The King” (2019) ενώ ήταν υποψήφια για τα βραβεία Σεζάρ. Παράλληλα με την καρίερα της στην υποκριτική εργάζεται και ως μοντέλο και μάλιστα είναι μία από τα κεντρικά πρόσωπα της Chanel.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments