Focus

Έλαμψε η αλήθεια σχετικά με την κόρη της Amber Heard

Έλαμψε η αλήθεια σχετικά με την κόρη της Amber Heard

Πηγή Φωτογραφίας: TheActiveNews.Com

Η Oonagh γεννήθηκε στις 8 Απριλίου με τη βοήθεια μιας παρένθετης μητέρας αφού η Amber έμαθε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει το δικό της μωρό.

Η Amber Heard είπε ότι υποδέχτηκε κρυφά το κοριτσάκι Oonagh Paige μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιούλιο του 2021 — επιμένοντας ότι είναι και «η μαμά και ο μπαμπάς» του παιδιού.

Η Oonagh γεννήθηκε στις 8 Απριλίου με τη βοήθεια μιας παρένθετης μητέρας αφού έμαθε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να φέρει το δικό της μωρό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard (@amberheard)

Η Heard επιβεβαίωσε την είδηση ​​μέσω Instagram , όπου μοιράστηκε μια φωτογραφία της με το βρέφος. Δεν αποκάλυψε ποτέ την ταυτότητα του πατέρα ή του δότη σπέρματος του παιδιού.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι ήθελα να κάνω ένα παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους», έγραψε.

«Τώρα εκτιμώ πόσο ριζοσπαστικό είναι για εμάς ως γυναίκες να σκεφτόμαστε ένα από τα πιο θεμελιώδη μέρη της μοίρας μας με αυτόν τον τρόπο.

«Ελπίζω να φτάσουμε σε ένα σημείο στο οποίο είναι κανονικό να μην θέλουμε δαχτυλίδι για να έχουμε κούνια μωρού».

Και πρόσθεσε: «Ένα μέρος του εαυτού μου θέλει να υποστηρίξει ότι η ιδιωτική μου ζωή δεν είναι υπόθεση κανενός. Καταλαβαίνω επίσης ότι η φύση της δουλειάς μου με αναγκάζει να μοιράζομαι πράγματα που δεν θέλω.

«Η κόρη μου γεννήθηκε στις 8 Απριλίου 2021. Το όνομά της είναι Oonagh Paige Heard. Είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου».

Υπήρξαν  εικασίες ότι ο Έλον Μασκ θα μπορούσε να είναι ο πατέρας του παιδιού και να ενεργούσε ως δωρητής σπέρματος.

Η Χερντ έβγαινε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Tesla για ένα χρόνο πριν χωρίσουν τον Αύγουστο του 2017. Μετά από τέσσερις μήνες διαφορά, το ζευγάρι αποφάσισε να δοκιμάσει ξανά τη σχέση του αργότερα εκείνο το έτος. Τον Φεβρουάριο του 2018 χώρισαν οριστικά. Φαίνεται ότι η Χερντ και η κόρη της είναι αχώριστες, δημοσιεύοντας μάλιστα φωτογραφίες της να κρατά το παιδί ενώ έκανε γυμναστική.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments