Αθλητισμός

Europa League: Με Μακάμπι Χάιφα ή Απόλλωνα Λεμεσού ο Ολυμπιακός, αν αποκλείσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας

Europa League: Με Μακάμπι Χάιφα ή Απόλλωνα Λεμεσού ο Ολυμπιακός, αν αποκλείσει τη Σλόβαν Μπρατισλάβας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Europa League: Τον ηττημένο του ζευγαριού Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)-Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος) θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Europa League, εφόσον ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Σλόβαν Μπρατισλάβας

Τον ηττημένο του ζευγαριού Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)-Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος) θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ του Europa League, εφόσον ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Σλόβαν Μπρατισλάβας στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, όπως προέκυψε από τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα δώσουν εκτός έδρας το πρώτο παιχνίδι στις 18 Αυγούστου, ενώ ο αγώνας ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 25/8.

Υπενθυμίζεται ότι η Μακάμπι Χάιφα απέκλεισε τον Ολυμπιακό στον β΄ προκριματικό γύρο του Champions League και αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Λεμεσού στον γ΄ γύρο της διοργάνωσης.

Champions League: Ελληνικός… εμφύλιος για μία θέση στα αστέρια

Η πρωταθλήτρια -και πρόσφατα νικήτρια του Σούπερ Καπ- Τουρκίας, Τράμπζονσπορ, των Τάσου Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη θα βρεθεί αντίπαλος της Κοπεγχάγης των Κάρλος Ζέκα και Μάριου Οικονόμου στα playoffs του Champions League, όπως προέκυψε από την σημερινή [2/8] κλήρωση στη Νιόν της Ελβετίας, διεκδικώντας την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης συλλόγων στον πλανήτη.

Τα ζευγάρια από το μονοπάτι των πρωταθλητών:

Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν)/Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) – Σέριφ (Μολδαβία)/Πλζεν (Τσεχία) Μπόντο Γκλιμτ (Νορβηγία)/Ζαλγκίρις Βίλνιους (Λιθουανία) – Λουντογκόρετς (Βουλγαρία)/Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)/Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος) – Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)/Πιούνικ (Αρμενία) Κοπεγχάγη (Δανία)-Τράμπζονσπορ (Τουρκία) champions-league_ball-1

Τα ζευγάρια από το μονοπάτι των μη πρωταθλητών:

Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)/Στουρμ Γκρατς (Αυστρία) – Μπενφίκα (Πορτογαλία)/Μίντιλαντ (Δανία) Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ (Βέλγιο)/Ρέιντζερς (Σκωτία)- Μονακό (Γαλλία)/Αϊντχόφεν (Ολλανδία)

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 16/17 και 23/24 Αυγούστου, με παράταση και πέναλτι, αν χρειαστεί μετά το δεύτερο παιχνίδι.

Οι νικητές προκρίνονται στη φάση των ομίλων του Champions League, για να ενωθούν με τις 26 ομάδες που έχουν εξασφαλίσει απευθείας είσοδο. Η κλήρωση των ομίλων του Champions League θα γίνει στις 25 Αυγούστου.

Όλες οι ηττημένες ομάδες περνούν στη φάση των ομίλων του UEFA Europa League (κλήρωση στις 26 Αυγούστου).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments