Lifestyle

Κάτια Ζυγούλη- Σάκης Ρουβάς: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ χαμογελάνε στον φακό

Κάτια Ζυγούλη- Σάκης Ρουβάς: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ χαμογελάνε στον φακό

Πηγή Φωτογραφίας: Europost.gr

Κάτια Ζυγούλη- Σάκης Ρουβάς: Μετά από 4 παιδιά είναι το ίδιο αγαπημένοι και ερωτευμένοι

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς είναι ένα από τα πιο αξιαγάπητα  ζευγάρια της ελληνικής σόου μπιζ. Τους αρέσει να αναρτούν φωτογραφίες στα social media και να απαθνατίζουν στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Αυτή τη φορά το μοντέλο για να υποδεχθεί τον Αύγουστο ανέβασε μια φωτογραφία με τον σύζυγό του. Οι δυο τους ποζάρουν στον φακό χαμογελαστοί και μαυρισμένοι

«Καλό μήνα με πολλές βουτιές και ξεκούραση! Όλοι τη χρειαζόμαστε για να «φορτίσουμε» τις μπαταρίες μας για τον χειμώνα που έρχεται», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία.

View this post on Instagram

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas)

Η Κάτια Ζυγούλη στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο περιοδικό HELLO! και στη Μαρία Κολλιάτσα, είχε αναφέρει για εκείνη και τον Σάκη:

“Είμαστε ερωτευμένοι. Πιστεύω όμως ότι κι αυτό έχει σκαμπανεβάσματα, όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια. Δεν γίνεται να είσαι συνεχώς μέσα στον τρελό έρωτα, είναι μια διαδικασία κατά την οποία αυτό το συναίσθημα φουντώνει, το χάνουμε και μετά το ξαναβρίσκουμε. Είμαστε πολλά χρόνια με τον Σάκη και μου αρέσει που υπάρχει ακόμη αυτό το πάνω-κάτω μεταξύ μας“.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments