Focus

Taylor Swift: Στην λίστα με τους “εγκληματίες κατά του περιβάλλοντος”

Taylor Swift: Στην λίστα με τους “εγκληματίες κατά του περιβάλλοντος”

Πηγή Φωτογραφίας: People

Taylor Swift: Το διαδίκτυο αλλά και η κοινωνία δεν συγχωρεί πια τους celebrities που συμβάλλουν τόσο σημαντικά στην μόλυνση του περιβάλλοντος

Πριν λίγες μέρες η Kylie Jenner είχε δεχθεί πλήθος αρνητικών σχολιών όταν έγινε γνωστό ότι πήρε το ιδιωτικό της τζετ για μια πτήση μόλις 17 λεπτών που θα μπορούσε να είχε κάνει και με το αυτοκίνητό της. Το διαδίκτυο αλλά και η κοινωνία δεν συγχωρεί πια τους celebrities που συμβάλλουν τόσο σημαντικά στην μόλυνση του περιβάλλοντος, με μια ακόμα σταρ να θεωρείται εκείνη που μολύνει το περιβάλλον περισσότερο από κάθε άλλον celebrity.

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

H Taylor Swift, σύμφωνα με λίστα της εταιρείας marketing Yard που ασχολείται με τη βιωσιμότητα που περιλαμβάνει τους κορυφαίους “εγκληματίες κατά του περιβάλλοντος”, βρίσκεται στην κορυφή με το ιδιωτικό της αεροπλάνο να έχει κάνει 170 πτήσεις μέσα στο 2022.

Η αντίδραση του Twitter ήταν άμεση με πολλούς χρήστες της πλατφόρμας να σχολιάζουν αρνητικά τις κακές συνήθειες της σταρ και κάποιους να σατυρίζουν το γεγονός αναφερόμενοι σε τραγούδια της που μιλούν για αεροπλάνα.

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Εκπρόσωποι της Swift έσπευσαν να ανακοινώσουν ότι το ιδιωτικό τζετ της Swift δεν χρησιμοποιείται μόνο από την ίδια: “Το αεροπλάνο της δανείζεται συχνά και σε άλλα άτομα. Το να χρεώσετε όλα αυτά τα ταξίδια στην ίδια είναι εντελώς λανθασμένο”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments