Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε ΑΤΜ από το οποίο διαρρήκτες άρπαξαν κασετίνες με χρήματα

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε ΑΤΜ από το οποίο διαρρήκτες άρπαξαν κασετίνες με χρήματα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) που βρίσκεται σε κατάστημα εμπορικού κέντρου επί της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, στη Θέρμη

Φωτιά σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) που βρίσκεται σε κατάστημα εμπορικού κέντρου επί της λεωφόρου Γεωργικής Σχολής, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, σημειώθηκε στις 4 τα ξημερώματα.  Άγνωστοι αφαίρεσαν κασετίνες με χρήματα, ενώ από τη φωτιά, προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές στο ΑΤΜ.

Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες διέρρηξαν αρχικά ζαχαροπλαστείο στην πρόσοψη του οποίου βρίσκεται το μηχάνημα. Αφού εισήλθαν στο κατάστημα «περιεργάστηκαν» με εργαλεία το τμήμα του ΑΤΜ όπου βρίσκονται οι κασετίνες με τα χρήματα. Τότε φαίνεται να προκλήθηκε και η φωτιά, την οποία κλήθηκε να σβήσει η Πυροσβεστική, που έφτασε στο σημείο με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Έκαψαν κλεμμένο φορτηγάκι

Παρανάλωμα του πυρός έγινε στις 2.30 τα ξημερώματα φορτηγάκι, στην περιοχή του οικισμού «Αγία Σοφία», στον δήμο Δέλτα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η φωτιά αποδίδεται σε εμπρησμό, ενώ το όχημα φαίνεται πως είχε κλαπεί το προηγούμενο διάστημα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα. Έρευνες για την υπόθεση διενεργεί η αστυνομία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments