Focus

Άιρις Άπφελ: Η «Πρώτη κυρία του υφάσματος»

Άιρις Άπφελ: Η «Πρώτη κυρία του υφάσματος»

Πηγή Φωτογραφίας: Cat Is Art

Η 100χρονη iconic επιχειρηματίας και fashion influencer παραδέχεται ότι γεννήθηκε πριν από την εφεύρεση της τσιχλόφουσκας.

Στις 29 Αυγούστου η Άιρις Άπφελ αναμένεται να κλείσει τα 101 και χωρίς δισταγμό δηλώνει πιο ενεργητική από ποτέ. Η υπεραιωνόβια influencer δεν σταματά να μοιράζεται μυστικά και tips μακροζωίας τόσο σε συνεντεύξεις, όσο και στους λογαριασμούς της στα social media, διατηρώντας τις τελευταίες δεκαετίες το ίδιο μότο: “Αν σταματήσω να δουλεύω, μόνο τότε θα γεράσω. Αγαπάω τη δουλειά και απολαμβάνω αληθινά ό,τι κάνω”.

View this post on Instagram

A post shared by Iris Apfel (@iris.apfel)

Η iconic επιχειρηματίας με τα statement ογκώδη αξεσουάρ έχει ζήσει πολλά ιστορικά γεγονότα του 20ου και 21ου αιώνα, καταμετρώντας αυτή την φορά τις εφευρέσεις που ανακαλύφθηκαν μετά την γέννηση της. Με ένα χιουμοριστικό post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άπφελ δηλώνει μεγαλύτερη ηλικία από την τηλεόραση, την τσιχλόφουσκα, ακόμα και από τις φέτες ψωμιού για τοστ ή τα μπισκότα cookies.

View this post on Instagram

A post shared by Iris Apfel (@iris.apfel)

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το fashion icon εμπαίζει την ηλικία της, αφού νωρίτερα μέσα στο μήνα δημοσιεύσει και πάλι αντίστοιχη ανάρτηση, διαπιστώνοντας πως είναι μεγαλύτερη από διάσημες προσωπικότητες που σημάδεψαν την χρυσή εποχή του Χόλιγουντ, οι οποίες ωστόσο έχουν πλέον πεθάνει. Ανάμεσα σε αυτούς είναι η Γκρέις Κέλι, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η Όντρεϊ Χέπμπορν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments