Ζώδια

Ερωτοσκόπιο 6/8: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο 6/8: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο 6/8: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε όσο μπορείτε ήσυχα και διακριτικά, χωρίς να δίνετε αφορμές για σχόλια σε συγγενικά σας πρόσωπα, γιατί στο τέλος εσείς θα βγείτε οι χαμένοι. Ανανεώστε τις φιλίες και τις επαφές σας με ανθρώπους που σας εκφράζουν και σας ταιριάζουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και συνειδητοποιήστε ότι κάποιες νοσηρές καταστάσεις πρέπει να πάρουν ένα τέλος και δεν μπορείτε να τις διαιωνίζετε άλλο. Δεν πρέπει να μπείτε σε σκέψεις εξαιτίας μιας κατάστασης από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα λόγια δεν είναι ποτέ αρκετά, γι’ αυτό φροντίστε να καταλάβετε -προτού να είναι πολύ αργά- τι ακριβώς νιώθετε για τον σύντροφό σας και να του το δείξετε έμπρακτα. Ολα θα πάνε πολύ καλύτερα, εάν αφήσετε τον ενθουσιασμό σας να έχει τον πρώτο ρόλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε προτεραιότητες και μην πελαγοδρομείτε, γιατί αν θέλετε να κάνετε πολλές δουλειές μαζί, το πιθανότερο είναι να μην κάνετε καμία από αυτές σωστά. Λύστε οικογενειακές υποθέσεις που αφορούν περιουσιακά θέματα, προτού αυτές φτάσουν στο απροχώρητο.

ΛΕΩΝ: Βρείτε έναν κοινό κώδικα επικοινωνίας με τους συνεργάτες σας, καθώς οι συνεχείς αντιπαραθέσεις δεν βοηθούν τις σχέσεις σας να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω. Μη διασκορπίζετε τις δημιουργικές σας δυνάμεις εδώ και εκεί, γιατί θα τις χρειαστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ολα τα σενάρια είναι πιθανά, γι’ αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Μόνο αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, θα μπορέσετε να έχετε ό,τι επιθυμείτε. Υπάρχουν ακόμη περιθώρια για αναβάθμιση, οπότε μη διστάσετε να προβείτε σε αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να μην προκαλείτε τους άλλους με τη στάση σας, ειδικά τώρα, που θα είστε πολύ ευάλωτοι στην κριτική την οποία μπορεί να σας ασκήσουν. Με κακή ψυχολογία δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρετε να πάρετε σωστές αποφάσεις.

Δημοφιλείς ειδήσεις Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 4 Αυγούστου ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συμμετοχή σας σε συλλογικές δραστηριότητες και οι φίλοι σας θα συμβάλλουν στο προσωπικό σας κέρδος αλλά και στη βελτίωση της ψυχικής σας διάθεσης. Για να μάθετε διαφορετικά πράγματα, τολμήστε να αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι οικονομικές δοσοληψίες και τα περιουσιακά σας θα είναι σε πρώτο πλάνο, γι’ αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί στις αποφάσεις σας. Καθίστε να σκεφτείτε και συνειδητοποιήστε επιτέλους τι στ’ αλήθεια θέλετε από τη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να αλλάξουν οι συνθήκες προς το καλύτερο και να μη σας συντροφεύουν σε κάθε σας βήμα τα προβλήματα, κάντε υποχωρήσεις, ώστε να βελτιωθούν οι σχέσεις σας. Απέναντι σε όλους αυτούς που σας επιβουλεύονται, πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε αμυντικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ζητήστε βοήθεια από εκεί που μπορείτε να την έχετε. Οι εκπλήξεις δεν είναι πάντα ευχάριστες, αλλά μη λυπάστε, γιατί έχετε ξεκαθαρίσει ό,τι δεν είχε νόημα και θέση στη ζωή σας. Το παρασκήνιο που θα αποκαλυφτεί θα αλλάξει τη γνώμη σας για πολλούς.

ΙΧΘΥΕΣ: Ζητώντας λιγότερα θα πάρετε περισσότερα από τις σχέσεις σας. Μην υποτιμήσετε το παρασκήνιο που υπάρχει στον εργασιακό σας χώρο, αλλά μην το υπερτιμήσετε κιόλας. Σε κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση και ίσως στενοχωρηθείτε, γι’ αυτό μην κινείστε υπογείως.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments