Lifestyle

Όταν ο Pete Davidson είχε χωρίσει την πρώην του με ένα μήνυμα

Όταν ο Pete Davidson είχε χωρίσει την πρώην του με ένα μήνυμα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ξανά ελεύθερη η Kim Kardashian ή θα δούμε σύντομα επανασύνδεση;

H Kim Kardashian και ο Pete Davidson αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από εννέα μήνες, παθιασμένης σχέσης  σοκάροντας τους θμαστές και τον Kanye West να πετάει από την χαρά του. Το πρώην ζευγάρι αποκαλύφθηκε ότι χώρισε λόγω του φορτωμένου προγράμματός τους, αλλά πριν λίγο διάστημα η πρώην του Pete είχε προειδοποιήσει την Kim και εκείνη δεν την είχε πάρει στα σοβαρά.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

H Kim και ο Pete Davidson γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του «SNL» και είχαν ανταλλάξει ένα πεταχτό φιλί σαν Αλαντίν και Τζασμίν. Λίγο αργότερα ερωτεύτηκαν κάνοντας τον Kanye να μην μπορεί να το διαχειριστεί και να αναπτύσσεται μια κόντρα μεταξύ του ράπερ και του κωμικού. «Είναι 8 το πρωί και δεν πρέπει να είσαι έτσι. Η Kim είναι κυριολεκτικά η καλύτερη μητέρα που έχω γνωρίσει. Αυτό που κάνει για αυτά τα παιδιά είναι καταπληκτικό και είσαι τόσο τυχερός που είναι η μαμά των παιδιών σου. Ωρίμασε λίγο», είχε αναφέρει ο Pete, ενώ όταν ο Kanye είχε αναρωτηθεί πού ήταν, ο Pete είχε απαντήσει:

«Στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου». Υπέροχο Χόλιγουντ!

Πριν λίγο διάστημα, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου των «BFFs» καλεσμένη βρέθηκε η Olivia O’Brien με την οποία ο Pete είχε περιστασιακή σχέση. Όμως η ηθοποιός είχε κάνει μια έμμεση προειδοποίηση προς την Kim Kardashian, λέγοντάς της ότι ο Pete Davidson την είχε χωρίσει με ένα γραπτό μήνυμα. «Μου έστειλε μήνυμα και μου είπε, “Βλέπω κάποια άλλη“. Λοιπόν, δεν μπορώ», δήλωσε στον αέρα η Olivia.

Μπορεί ο Pete να είχε κάνει τατουάζ για την Kim ότι το κορίτσι του είναι δικηγόρος μπορεί να απολάμβαναν μαζί διακοπές σε εξωτικά νησιά, να πήγαν μαζί στον Λευκό Οίκο και να περνούσαν πολύ χρόνο στο σπίτι της, όμως η ζωή -και ειδικά η ζωή των Kardashians-, είναι απρόβλεπτη.

Ένας ακόμα χωρισμός, λοιπόν, για την Kim Kardashian, η οποία είχε δηλώσει πρόσφατα με συνέντευξή της για τον Kanye West: «Με είχε κάνει να πιστεύω ότι μου είναι απαραίτητος σε όλα. Του ζητούσα συμβουλές ακόμα και για το τι θα φορέσω Ακόμα και σήμερα, παθαίνω κρίσεις πανικού για το τι θα φορέσω».

Σε άλλη συνέντευξή της, μάλιστα, η star είχε αναφέρει: «Για τόσο καιρό, έκανα αυτό που έκανε τους άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους. Νομίζω ότι τα τελευταία δύο χρόνια αποφάσισα ότι θα κάνω τον εαυτό μου ευτυχισμένο – και αυτό είναι πολύ καλό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments