Οδηγός

Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2022: Οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα ταμεία

Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2022: Οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα ταμεία

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay

Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2022: Ανακοινώθηκαν και επίσημα από τον ΕΦΚΑ οι ημερομηνίες πληρωμής για χιλιάδες συνταξιούχους

Ανακοινώθηκαν και επίσημα από τον ΕΦΚΑ οι ημερομηνίες πληρωμής για χιλιάδες συνταξιούχους αναφορικά με τις συντάξεις Σεπτεμβρίου. Οι πληρωμές θα ξεκινήσουν στις 26 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν στις 30 του ίδιου μήνα.

Συντάξεις Σεπτεμβρίου: Δείτε αναλυτικά

  • Στις 26 Αυγούστου 2022, ημέρα Παρασκευή  θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές  συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΝΑΤ, ΕΤΑΑ,  ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.
  • Στις 29 Αυγούστου 2022, ημέρα Δευτέρα  θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και  ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 1,3,5,7,9.
  • Στις 30 Αυγούστου 2022 ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΑ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ,ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΟΤΕ και ΔΗΜΟΣΙΟ που ο ΑΜΚΑ τους τελειώνει σε 0,2,4,6,8. 

Συντάξεις: Έρχονται αυξήσεις για πάνω από 1 εκατ. συνταξιούχους

Πλησιάζει η ώρα για αυξήσεις στις συντάξεις για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια δίνοντας στους συνταξιούχους μία σημαντική ανάσα εν μέσω μάλιστα ενός επερχόμενου χειμώνα ο οποίος προμηνύεται δύσκολος λόγω των διεθνών εξελίξεων. Αυτό προανήγγειλε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος μιλώντας στο MEGA είπε: «Είναι δεδομένη η αύξηση των συντάξεων το 2023, η οποία θα είναι πολύ μεγαλύτερη από τις αρχικές εκτιμήσεις, λόγω του πληθωρισμού».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments