Πολιτισμός

Το πιο ακριβό στον κόσμο: Το αρκουδάκι της Louis Vuitton αξίζει 2,1 εκατομμύρια δολάρια

Το πιο ακριβό στον κόσμο: Το αρκουδάκι της Louis Vuitton αξίζει 2,1 εκατομμύρια δολάρια

Πηγή Φωτογραφίας: L'Arrière Cuisine-wellingtonadvertiser.com

Το πιο ακριβό στον κόσμο: Κατασκευασμένο από μια γερμανική εταιρεία που κατασκευάζει παιχνίδια ή Steiff, το αρκουδάκι πουλήθηκε σε δημοπρασία το 2000 για 2,1 εκατομμύρια δολάρια

Εάν πιστεύετε ότι τα παιχνίδια είναι ακριβά, τότε προφανώς δεν έχετε ακούσει για το αρκουδάκι Steiff, το οποίο αξίζει περισσότερο από όσο μπορεί κανείς να φανταστεί ποτέ ότι κοστίζει  ένα παιχνίδι. Το αρκουδάκι κατασκευάστηκε από μια γνωστή γερμανική εταιρεία παιχνιδιών Steiff σε συνεργασία με τη Louis Vuitton. Σύμφωνα με το Expensive World, αυτό το αρκουδάκι πουλήθηκε σε δημοπρασία του Μονακό το 2000 για ένα τεράστιο ποσό 2,1 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Jesse Kim από την Κορέα αγόρασε αυτήν την αρκούδα, η οποία τώρα εκτίθεται στο Μουσείο Teddy Bear της Κορέας.

View this post on Instagram

A post shared by DESIGNER COMMUNITY (@designercommunity)

Πικ νίκ με αρκουδάκι στο μουσείο της Κορέας

Πικ-νικ με αρκουδάκι – Ακόμα και η ζέστη δεν μπορούσε να κρατήσει τα αρκουδάκια μακριά από το κοινοτικό πικνίκ που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο και τα Αρχεία του Ουέλινγκτον στις 7 Αυγούστου. Η εκδήλωση, που διοργάνωσε η Pat Mestern, στέφθηκε με επιτυχία και τον επόμενο χρόνο περιμένει την περιοχή του γκαζόν μπροστά από το κτίριο του μουσείου θα γεμίσει με αρκουδάκια. Υπήρχαν πέντε κατηγορίες για έπαθλα και μια παρέλαση αρκουδάκι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments