Nέα της αγοράς

H Ελαΐς-Unilever Hellas επέλεξε το Vodafone Business για το έργο Mobile Asset Tracking

H Ελαΐς-Unilever Hellas επέλεξε το Vodafone Business για το έργο Mobile Asset Tracking

Πηγή Φωτογραφίας: 7 μερες- ICTplus

Με την υπηρεσία Mobile Asset Tracking, επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της οικονομίας μπορούν εύκολα να παρακολουθούν από απόσταση τα κινητά, περιουσιακά τους στοιχεία

Το Vodafone Business ανακοίνωσε ότι επελέγη από την Ελαΐς-Unilever Hellas για την ανάπτυξη του έργου Mobile Asset Tracking, το οποίο θεωρείται το μεγαλύτερο στο πεδίο του Internet of Things που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση το Vodafone Business εγκαθιστά τη λύση IoT Mobile Asset Tracking της Vodafone Innovus – θυγατρικής εταιρείας της Vodafone Ελλάδας και παγκόσμιου κέντρου έρευνας και ανάπτυξης του ομίλου Vodafone για το ΙοΤ – σε περίπου 7.000 ψυγεία της Ελαΐς-Unilever Hellas που τοποθετούνται σε διαφορετικά σημεία πώλησης ανά τη χώρα, στα οποία η εταιρεία θα έχει τον πλήρη, εξ αποστάσεως έλεγχό τους.

Μέσω του Mobile Asset Tracking η Ελαΐς-Unilever Hellas θα γνωρίζει με ακρίβεια που βρίσκονται τα κινητά περιουσιακά της στοιχεία, θα προγραμματίζει καλύτερα τη συντήρηση και την εμπορική τους αξιοποίηση, αλλά και παράλληλα θα επιτύχει βελτιωμένη καθημερινή λειτουργία.

Η λειτουργία του Mobile Asset Tracking

Με την υπηρεσία Mobile Asset Tracking, επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους της οικονομίας μπορούν εύκολα να παρακολουθούν από απόσταση τα κινητά, περιουσιακά τους στοιχεία και να έχουν τον έλεγχο καθημερινά για όλες τις κινήσεις τους μέσα από ένα εύχρηστο user interface της υπηρεσίας. Ουσιαστικά, η λύση επιτρέπει σε κάθε εταιρεία να εντοπίζει τον εξοπλισμό της οποιαδήποτε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεται. Έτσι, μπορεί να μειώσει τα έξοδά της, να αυξήσει την αποτελεσματικότητά της και να είναι σίγουρη ότι τα εμπορεύματα της είναι ασφαλή και υπό έλεγχο σε κάθε μεταφορά.

«To IoT καταλύτης στην ψηφιακή μετάβαση»

Με αφορμή την ανάληψη του μεγάλου αυτού έργου, ο γενικός διευθυντής του Vodafone Business Γιώργος Τζανετάκος δήλωσε: «Η ανάληψη του μεγαλύτερου έργου Mobile Asset Tracking που έγινε ποτέ στην Ελλάδα μας κάνει πραγματικά υπερήφανους. Και χαιρόμαστε διπλά που το αναπτύσσουμε για έναν σημαντικό εταιρικό πελάτη, όπως η Unilever. To IoT είναι καταλύτης στην ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων προς το τεχνολογικό αύριο και υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα, καθώς αυξάνει την αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητά και τους προσφέρει τη δυνατότητα να παρέχουν ακόμη πιο καλές υπηρεσίες προς τους πελάτες τους».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments