Πολιτική

Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Δεκαπενταύγουστο

Στην Τήνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Δεκαπενταύγουστο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στις 22 Αυγούστου θα συνεδριάσει η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής για να οριστούν ημερομηνίες για την προ ημερησίας συζήτηση και την σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας

Στην Τήνο θα μεταβεί αύριο το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για να παραστεί στον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού, του καταδρομικού «Έλλη». Ο πρωθυπουργός είχε επισκεφθεί το νησί μαζί με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι και το 2019, την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου. Αυτές τις μέρες ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην Κρήτη, όπου περνά στιγμές χαλάρωσης ενόψει του Δεκαπενταύγουστου. Σύμφωνα με πληροφορίες του kriti360.gr, ο πρωθυπουργός επέλεξε να απολαύσει το Σάββατο το μπάνιο του στον γραφικό κόλπο στα Μάρμαρα, ανάμεσα στην Αγία Ρουμέλη και το Λουτρό, μαζί με τη σύζυγό του.

Στις 22 Αυγούστου θα συνεδριάσει η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής για να οριστούν ημερομηνίες για την προ ημερησίας συζήτηση και την σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, που αναμένεται να γίνουν το αργότερο μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments