Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 25χρονου για παράνομη μεταφορά 13 μεταναστών στο Λαγκαδά

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 25χρονου για παράνομη μεταφορά 13 μεταναστών στο Λαγκαδά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Θεσσαλονίκη: Ένας 25χρονος συνελήφθη για μεταφορά μεταναστών που εισήλθαν παράνομα στη χώρα. Το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε, εντοπίστηκε στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Λαγκαδά

Ένας 25χρονος συνελήφθη για μεταφορά μεταναστών που εισήλθαν παράνομα στη χώρα. Το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε, εντοπίστηκε στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου Λαγκαδά.

Ο οδηγός αγνοώντας φωτεινά και ηχητικά σήματα, δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάθμευσης που του έγινε και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει επικείμενο έλεγχο. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε λίγο αργότερα και ο οδηγός συνελήφθη παρά την προσπάθειά του να διαφύγει πεζός.

Ο 25χρονος στερείται ταξιδιωτικών εγγράφων και άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ στο πλαίσιο του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι μετέφερε δεκατρείς αλλοδαπούς, τρείς από αυτούς στο χώρο των αποσκευών, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχημάτισαν αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Στο Δαφνί ο 34χρονος – Την Τρίτη [16/8] η απολογία του

Σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο 34χρονος, ο οποίος το πρωί της Κυριακής [14/8] εισέβαλε στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών και γι’ αυτό το λόγο αποφασίστηκε η εισαγωγή του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί.

Στο λευκό SUV του 34χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα σε σακ βουαγιάζ 1,5 εκατ. ευρώ σε μετρητά και οι αρχές αναζητούν την προέλευση των χρημάτων. Κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμη 300.000 ευρώ.

«Τα χρήματα θα δικαιολογηθούν απολύτως, δεν σχετίζονται με ναρκωτικά. Είναι αποταμιεύσεις και οικογενειακά χρήματα», είπε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης στο Star. gada-2

Ο 34χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είναι τραγουδιστής και είχε συμμετάσχει στο παρελθόν σε ριάλιτι. Κατά την έφοδό του στο Εφετείο, φώναζε πως στο αυτοκίνητό του έχει ναρκωτικά και εκρηκτικά, ενώ μετά τη σύλληψή του είπε στους αστυνομικούς ότι έπρεπε να παραδοθεί γιατί «έχω κάνει πολλά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments