Διεθνή

Jennifer Lawrence: Το τρίτο μάτι πίσω από το Όσκαρ

Jennifer Lawrence: Το τρίτο μάτι πίσω από το Όσκαρ

Πηγή Φωτογραφίας: fonwall.ru

Jennifer Lawrence: Όσα εμπόδια βρήκε μπροστά της

Υπάρχουν πολλά όμορφα πρόσωπα στο Χόλιγουντ. Υπάρχουν επίσης πολλά σέξι κορμιά. Από την άλλη, υπάρχουν κορίτσια σαν την Jennifer Lawrence. Χαλαρή και άνετη μπροστά στην κάμερα, δεν έχει κανένα πρόβλημα να τσαλακωθεί, να αυτοσαρκαστεί για την εικόνα και το ταλέντο της. Να δείξει τον πραγματικό της εαυτό. Να βγάλει προς τα έξω την πιο γκαφατζίδικη -ποιος μπορεί να ξεχάσει τις θεαματικές τούμπες και τα πειράγματά της στις τελετές των Όσκαρ- και αστεία πλευρά του χαρακτήρα της. “Το παιδί που κρύβει μέσα της”, είχε αναφέρει κάποια στιγμή χαριτολογώντας για εκείνη η συνάδελφός της, Amy Adams και δεν έχουμε κανένα λόγο να διαφωνήσουμε μαζί της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lawrence 🇭🇲 (@jennifer.x.lawrence)

Το 2012, λίγο μετά την πρώτη της οσκαρική νίκη, το περιοδικό Rolling Stone την χαρακτήρισε ως “την πιο ταλαντούχα νεαρή ηθοποιό στην Αμερική”. Σήμερα, 10 χρόνια αργότερα, η Lawrence στα 32 της χρόνια -γεννήθηκε σαν σήμερα, το 1990- διαθέτει ένα ζηλευτό βιογραφικό, που μόνο μπροστά μπορεί να την οδηγήσει.

Η βιογραφία

Γεννήθηκε, μία ημέρα σαν σήμερα, στις 15 Αυγούστου του 1990 στο Κεντάκι των ΗΠΑ και μεγάλωσε στο Ίντιαν Χιλς, γειτονιά του Λούισβιλ. Είναι το τρίτο παιδί -έχει δύο αδερφούς, τον Ben και τον Blaine- της Karen Koch και του Gary Lawrence, ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας Lawrence & Associates.

Από μικρή συμμετείχε στις θεατρικές σχολικές ομάδες, ενώ παράλληλα, έπαιζε μπάσκετ, χόκεϊ και σόφτμπολ. Στα 14, ενώ πήγαινε γυμνάσιο στο Kammerer Middle School, ανακοίνωσε στους γονείς της την πρόθεσή της να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική και εκείνοι δεν της στάθηκαν εμπόδιο. Μετακόμισε στην Νέα Υόρκη και το ταξίδι ξεκίνησε.

Τα πρώτα βήματα στη μεγάλη οθόνη

Περπατούσε με την μητέρα της στους νεοϋρκέζικους δρόμους, όταν ένας φωτογράφος την πλησίασε και της πρότεινε να εργαστεί στο sitcom του δικτύου TBS, The Bill Engvall Show. Στη συνέχεια, συμμετείχε σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές (Cold Case – Unresolved Crimes, Medium, Detective Monk) και το 2008 έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με τρεις ταινίες: “Τα σύνορα της μοναξιάς”, The Poker House και Garden Party. Για την ερμηνεία της στην πρώτη, το αστυνομικό δράμα του Guillermo Arriaga, τιμήθηκε με το Marcello Mastroianni Award στην 65η διοργάνωση του Φεστιβάλ Βενετίας.

Το Όσκαρ Το 2012, συμπρωταγωνίστησε με τον Bradley Cooper και τον Robert De Niro στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματος του Matthew Quick, “Οδηγός αισιοδοξίας”, σε σκηνοθεσία David O. Russell. Ενσάρκωσε μία μυστηριώδη κοπέλα που αναπτύσσει έναν απροσδόκητο δεσμό με έναν πρώην καθηγητή που πάσχει από διπολική διαταραχή και έχει χάσει τα πάντα: το σπίτι, τη δουλειά, τη σύζυγό του.

Η Jennifer πίσω από την Lawrence

Στα γυρίσματα του πρώτου X-Men, γνώρισε τον επίσης ηθοποιό Nicholas Hoult, με τον οποίο ήταν ζευγάρι από το 2010 μέχρι και το 2014. Εκείνη τη χρονιά, το όνομά της ενεπλάκη στο σκάνδαλο με τις γυμνές φωτογραφίες διασήμων που είδαν το φως της δημοσιότητας μετά από χακάρισμα των λογαριασμών της σε iCloud και Gmail.

Δύο χρόνια μετά τον χωρισμό της με τον Hoult, γνώρισε τον Darren Aronofsky, σκηνοθέτη του αμφιλεγόμενου φιλμ “Μητέρα!” (2017), όπου πρωταγωνίστησε. Η σχέση τους δεν κράτησε πολύ. Τον Νοέμβριο του 2017 έπεσαν οι τίτλοι τέλους. Σήμερα, η Lawrence είναι αρραβωνιασμένη με τον Cooke Maroney, διευθυντή γκαλερί, με τον οποίο είναι μαζί περίπου δύο χρόνια. Διαμένουν στην Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Σχετικά με την προσωπική της ζωή, έχει δηλώσει: “Δε θέλεις η σχέση σου να είναι στον Τύπο, αλλά την ίδια στιγμή ξέρεις ότι όσο πιο πολύ προσπαθείς να την κρατήσεις μυστική, τόσο περισσότερο τα μέσα προσπαθούν να την ανακαλύψουν. Δεν γ@μ@τ@ι. Ας την μάθουν από μένα λοιπόν”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments