Lifestyle

Ο Πιρς Μόργκαν προειδοποιεί τον Έλον Μασκ να μην αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Πιρς Μόργκαν προειδοποιεί τον Έλον Μασκ να μην αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Πηγή Φωτογραφίας: My Engagers

Ο Έλον Μασκ έγραψε στο Twitter ότι ήθελε να αγοράσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την οικογένεια Γκλέιζερ.

Ο Πιρς Μόργκαν είπε στον Έλον Μασκ ότι πρέπει να αποφύγει οποιαδήποτε πιθανή αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού ο δισεκατομμυριούχος προκάλεσε τεράστιο σάλο στο Twitter το βράδυ της Τρίτης.

Ο ιδιοκτήτης της Tesla, με τα  219 δισεκατομμύρια δολάρια (181 δισεκατομμύρια λίρες), έγραψε στο Twitter τις «προθέσεις» του να αγοράσει το κλαμπ και οι οπαδοί των Κόκκινων Διαβόλων συρρέουν στη θέση για να παροτρύνουν τον 51χρονο να επιβεβαιώσει την προσφορά του.

BRAZIL – 2022/04/15: In this photo illustration, the Manchester United Football Club logo seen displayed on a smartphone with Elon Musk’s official Twitter profile in the background. (Photo Illustration by Rafael Henrique/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

Αλλά γρήγορα επιβεβαίωσε ότι αστειευόταν αφού τον ρώτησαν αν μιλούσε σοβαρά.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής Πιρς είχε ήδη κινηθεί για να του πει ότι θα ήταν πολύ καλύτερο να κοιτάξει αλλού αν ενδιαφερόταν σοβαρά για το αγγλικό ποδόσφαιρο.

Το αρχικό tweet του Elon – το οποίο φαινόταν να είναι αυθόρμητο – ακολούθησε μια πολιτική ανάρτηση και έγραφε: “Επίσης, αγοράζω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καλώς ήρθες”.

Και ενώ κάποιοι ενθουσιάστηκαν με τη σκέψη, το απόσπασμα του Piers έγραψε στο Twitter τον επιχειρηματία και είπε: “Έχε με εμπιστοσύνη σε αυτό, Elon – δεν θέλεις να πας πουθενά κοντά τους… αν θέλεις να αγοράσεις μια ποδοσφαιρική ομάδα, δοκίμασε την @Arsenal”.

Εάν ο Έλον – ή οποιοσδήποτε άλλος υποψήφιος αγοραστής – ήταν σοβαρός για την αγορά του 20 φορές πρωταθλητή Αγγλίας από το Μάντσεστερ, θα χρειαζόταν ένα τεράστιο ποσό για να το κάνει. Σύμφωνα με το Reuters, ο σύλλογος έχει επί του παρόντος κεφαλαιοποίηση αξίας 2,08 δισεκατομμυρίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments