Lifestyle

Ο Brad Pitt έδωσε την λάμψη που χρειαζόταν στο Bullet Train για να εκθρονίσει το Top Gun

Ο Brad Pitt έδωσε την λάμψη που χρειαζόταν στο Bullet Train για να εκθρονίσει το Top Gun

Πηγή Φωτογραφίας: Motion Picture Association

Ο λόγος που πρέπει να δεις την νέα ταινία του Brad Pitt

Η νέα ταινία του Μπραντ Πιτ κατάφερε να εκθρονίσει το Top Gun από την κορυφή του Box Office μετά από 12 εβδομάδες, ρίχνοντάς το στην 3η θέση. To Bullet Train ξεπέρασε τα 114 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε δυο εβδομάδες, παρά τη χαμηλή κινητικότητα στους κινηματογράφους παγκοσμίως, εξαιτίας των καλοκαιρινών διακοπών. Ο Μπραντ Πιτ βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας δράσης «Bullet Train», που πρωταγωνιστεί στο Λος Άντζελες.

View this post on Instagram

A post shared by Bullet Train (@bullettrainmovie)

Πριν από λίγες ημέρες στην περιοδεία για την προώθηση της ταινίας στο Βερολίνο τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα, κάνοντας μια διαφορετική είσοδο στο κόκκινο χαλί. Επέλεξε ένα καφέ σύνολο με μία μακριά φούστα και δερμάτινα μποτάκια κάνοντας τα φλας να αστράφτουν. «Δεν ξέρω! Όλοι θα πεθάνουμε, οπότε ας τα «μπερδέψουμε»», απάντησε ο ηθοποιός στο Variety για την εμφάνισή του στο Βερολίνο, επιλέγοντας σε αυτή την πρεμιέρα στο Λος Άντζελες ανοικτό πράσινο κοστούμι με αθλητικά σε έντονο κίτρινο χρώμα.

Bullet Train

Στη ταινία ο Πιτ υποδύεται έναν δολοφόνο που ονομάζεται Ladybug και ταξιδεύει με ένα ιαπωνικό τρένο Bullet υψηλής ταχύτητας από το Τόκιο στη Μοριόκα, με πέντε επικίνδυνους δολοφόνους, όπου κανείς δεν γνωρίζει ότι συνδέονται μεταξύ τους με κάποιον τρόπο.

Ladybug, ένας κάπως κακότυχος δολοφόνος, είναι αποφασισμένος αυτή τη φορά να κάνει τη δουλειά του με την ησυχία του μετά από μια σειρά αποτυχιών. Η μοίρα όμως έχει τα δικά της σχέδια και έτσι η τελευταία αποστολή του τον φέρνει σε μια ξέφρενη πορεία σύγκρουσης με φονικούς αντιπάλους από όλη την υφήλιο πάνω στο πιο γρήγορο τρένο του κόσμου, με ένα βασικό σκοπό: να βρει έναν τρόπο να κατέβει από αυτό το τρένο. Τρελή κωμωδία δράσης του Ντέιβιντ Λιτς, με τον Μπραντ Πιτ και ένα all-star cast σε ρόλο πληρωμένων δολοφόνων.

«Βullet trains» ονομάζονται στην Ιαπωνία τα τρένα που τρέχουν σαν σφαίρες, καλύπτοντας τεράστιες χιλιομετρικές αποστάσεις σε χρόνο ρεκόρ. Σε ένα από αυτά επιβιβάζεται ένας πληρωμένος δολοφόνος, ονόματι Ladybug, που θεωρεί πως τον κυνηγάει η κακή του τύχη, με σκοπό να φέρει εις πέρας μια σχετικά απλή αποστολή, μετά από πολλές αποτυχίες, που τον έχουν οδηγήσει στο ντιβάνι του ψυχαναλυτή. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να πάρει έναν χαρτοφύλακα και να κατέβει στον επόμενο σταθμό. Όμως ό,τι μοιάζει εύκολο, στη ζωή του Ladybug δεν είναι. Σύντομα, θα ανακαλύψει πως βρίσκεται στο ίδιο τρένο με επιδέξιους θεότρελους «συναδέρφους» από κάθε γωνιά του πλανήτη, που έχουν ακριβώς τον ίδιο στόχο με εκείνον.

Τα αδέρφια «Μανταρίνι» και «Λεμόνι», μια βιτριολική villain που καλύπτεται πίσω από το προσωπείο μιας αθώας νεαρής επιβάτιδας, ο Λύκος, που αναζητεί εκδίκηση για τον θάνατο της γυναίκας του είναι μόνο μερικοί από τους χαρακτήρες που στέκονται εμπόδιο στο δρόμο του Ladybug, ο οποίος με τη βοήθεια της χειρίστριας του και επιστρατεύοντας τα τσιτάτα του θεραπευτή του διατηρεί την ψυχραιμία του σε κάθε περίπτωση, επιδίδεται σε μάχες και παλεύει να βρει το νόημα της ζωής. Μέσα σε όλα αυτά, ένας πατέρας εναγωνίως προσπαθεί να προστατεύσει την οικογένειά του, αλλά και να κλείσει τους λογαριασμούς με το παρελθόν του.

Το κεφάλαιο Pitt

Από τη θεαματική πρεμιέρα με τον Brad Pitt να εμφανίζεται με φούστα και την πιρουέτα του στην αντίστοιχη στο Βερολίνο μέχρι και τη γενικότερη αποθέωση που βιώνει ο ίδιος για το πόσο ωραία μεγαλώνει και εξελίσσεται, τα περισσότερα δημοσιεύματα θάβουν την ταινία και αποθεώνουν τον 58χρονο (!) ηθοποιό. Λογικό κι αναμενόμενο, 14 χρόνια μετά δικαιώνει πανηγυρικά όποιον τον επέλεξε για το ρόλο του Benjamin Button.

Παρένθεση: Ο Pitt, όπως και ο Paul Newman, είναι ένας κινηματογραφικός αστέρας που έγινε ηθοποιός, ένας τύπος που έμαθε να εκφράζει τα συναισθήματα των ενηλίκων και να τα προσθέτει στο ήδη υπάρχον ταλέντο του με χαρακτηριστική ευκολία κιόλας. Eίναι κάτι σαν τον William Holden στη δεκαετία του ’50, ένα παράδειγμα κινηματογραφικού σταρ του οποίου η αρρενωπότητα δεν παραγκωνίζει την ευαισθησία του. Στο μεταξύ, πρόσφατα, ο ίδιος ανακοίνωσε ότι το τέλος της καριέρας του στο σινεμά πλησιάζει. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, θα είναι πολύ κρίμα να μην έχουμε χορτάσει αρκετά αυτό το coolness που τελευταία παρατηρούμε στις ερμηνείες του. Είναι πολύ καλός, όπως επίσης είναι πολύ νωρίς για να βάλει τελεία από τώρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments