Πολιτική

Μενέντεζ Αλεξανδρούπολη: Γιατί πραγματοποίησε ιδιωτική επίσκεψη στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Μενέντεζ Αλεξανδρούπολη: Γιατί πραγματοποίησε ιδιωτική επίσκεψη στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Πηγή Φωτογραφίας: twitter Konstantinos Chatzimichail

Σημαντική επίσκεψη πραγματοποίησε χθες Τετάρτη στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ο Αμερικανός γερουσιαστής

Σημαντική επίσκεψη πραγματοποίησε χθες Τετάρτη στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης ο Αμερικανός γερουσιαστής και πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ  συνοδευόμενος από τον πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνη.

Οι δύο άντρες που βρέθηκαν στην Αλεξανδρούπολη για ιδιωτική επίσκεψη, προσκεκλημένοι επιχειρηματία, επισκέφθηκαν ζυθοποιία στην Κομοτηνή και συναντήθηκαν με παράγοντες της περιοχής.

Μετέβησαν επίσης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης προκειμένου να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις και τη στρατιωτική δραστηριότητα που αναπτύσσεται σε αυτό, με αφορμή και την άφιξη του γιγαντιαίου αμερικανικού μεταγωγικού MENDONCA.

Ο κ. Μενέντεζ είναι διαχρονικά ένθερμος υποστηρικτής των ελληνικών και κυπριακών θέσεων στις ΗΠΑ και παράλληλα έχει σταθεί εμπόδιο σε αρκετά σχέδια της Τουρκίας.

Για τεράστιας σημασίας ανεπίσημη επίσκεψη Μενέντεζ έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΟΛΑ

Εξαιρετική τιμή και τεράστιας σημασίας η σημερινή ανεπίσημη επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης του Πρόεδρου της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ  @SenatorMenendez στα πλαίσια ιδιωτικής επίσκεψης του στη Θράκη!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments