Focus

Η Madonna αποκαλύπτει τον μοναδικό καλλιτέχνη που λατρεύει περισσότερο

Η Madonna αποκαλύπτει τον μοναδικό καλλιτέχνη που λατρεύει περισσότερο

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter- CommonMadgeFan

Στο "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" της Τετάρτης, η Madonna πήγε για να προωθήσει το νέο της άλμπουμ, Endough Enough Love: 50 Number Ones.

Στο The Tonight Show της Τετάρτης με παρουσιαστή τον Jimmy Fallon, η Madonna πήγε για να προωθήσει το νέο της άλμπουμ, Endough Enough Love: 50 Number Ones. Είναι ένα remix των 50 τραγουδιών της που έσπασαν το ρεκόρ Νο. 1 του Billboard Dance Club Songs chart. Το άλμπουμ περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Britney Spears, Justin Timberlake, Nicki Minaj και Nile Rogers.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Παρόλο που η Madonna έχει συνεργαστεί με δεκάδες θρυλικούς καλλιτέχνες στη ζωή της, αποκάλυψε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ένας σούπερ σταρ με τον οποίο θέλει να συνεργαστεί περισσότερο.

View this post on Instagram

A post shared by 4Columns (@4columnsmag)

«Εννοώ, υπάρχει ένας καλλιτέχνης που λατρεύω περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ μαζί του, αυτός είναι ο Kendrick Lamar», είπε η Madonna. «Το νέο του ρεκόρ είναι ιστορκό. Είναι τρελό.”Ο δεκατέσσερις βραβευμένος με Grammy ράπερ Kendrick Lamar μπορεί να θέλει να δεχτεί αυτήν την προσφορά. Η Beyoncé έσκασε πρόσφατα για τη δική της συνεργασία με τη Madonna στην επιτυχία “Break My Soul (The Queens Remix).

Η τολμηρή Μαντόνα έγινε 64 και προκαλεί

Η τραγουδίστρια ντυμένη με ένα μακρύ φόρεμα στις αποχρώσεις του μπλε και του λευκού, εμφανίζεται στην αρχή του βίντεο να κάνει στροφές μέσα σε ένα σπίτι.Στη συνέχεια, καταγράφεται μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με δύο άλλες γυναίκες, τον ατζέντη της και άλλον έναν άνδρα. Μαζί με την παρέα της τσουγκρίζουν τα ποτά. Ενώ στο τέλος, η Μαντόνα αποτυπώνεται να φιλά τις δύο γυναίκες που κάθονται δίπλα της στο πίσω μέρος της λιμουζίνας.

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments