Lifestyle

Γωγώ Μαστροκώστα: Φωτογραφίζεται με την δίμετρη καλλονή κόρη της

Γωγώ Μαστροκώστα: Φωτογραφίζεται με την δίμετρη καλλονή κόρη της

Πηγή Φωτογραφίας: www.okmag.gr

Γωγώ Μαστροκώστα: Μας δείχνει πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κόρη της Βικτώρια Δέλλα

Η Γωγώ Μαστροκώστα εδώ και αρκετά χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Μακριά από αυτά απολαμβάνει τα δικά της προσωπικά επαγγελματικά εγχειρήματα αλλά και την όμορφη οικογένεια της. Ο αγαπημένος ρόλος της δε αυτός της μητέρας,  Η Γωγώ Μαστροκώστα απέκτησε τη Βικτώρια από τον γάμο της με τον Τραϊανό Δέλλα. Έχουν περάσει 14 χρόνια από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο και από τότε έφτασε τα δύο μέτρα.

View this post on Instagram

A post shared by Gogo Mastrokosta (@gogomastro)

Η Γωγώ Μαστροκώστα ήταν που μάς έδειξε πόσο έχει μεγαλώσει η Βικτώρια Δέλλα, αναρτώντας πρόσφατα μία σπάνια και πολύ τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της.“Girls Night Out” έγραψε στο Instagram Story που μοιράστηκε με την κόρη της, η οποία φαίνεται να την κρατά αγκαλιά και να την περνά σε ύψος. Και η Γωγώ Μαστροκώστα είναι ήδη μία ψηλή γυναίκα.

«Η ζωή μου» ανέφερε χαρακτηρίζοντας τη Βικτώρια Δέλλα, η Γωγώ Μαστροκώστα. Αγκαλιασμένες περπατούσαν στη μέση του δρόμου και η τρυφερή τους σχέση εντυπώθηκε στη φωτογραφία. Μητέρα και κόρη είναι «αυτοκόλλητες» από την πρώτη στιγμή που η Βικτώρια ήρθε στη ζωή, όπως έχει πει η Γωγώ Μαστροκώστα σε παλιότερη συνέντευξή της.

«Είμαστε αυτοκόλλητες», έλεγε στο περιοδικό ΟΚ! η Γωγώ Μαστροκώστα. «Θέλω να έχω αυτό το επίπεδο σχέσης με την κόρη μου, δηλαδή να υπάρχει η φιλία αλλά χωρίς αυτό να αναιρέσει ότι πάνω απ’ όλα είμαι η μαμά της», πρόσθετε όταν η Βικτώρια Δέλλα ήταν ακόμα 8 ετών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments