Focus

Vanessa Bryant: Η συγκλονιστική κατάθεση μετά τον χαμό του συζύγου της Kobe και της κόρης τους Gianna

Vanessa Bryant: Η συγκλονιστική κατάθεση μετά τον χαμό του συζύγου της Kobe και της κόρης τους Gianna

Πηγή Φωτογραφίας: USA Today

Vanessa Bryant: «Ζω κάθε μέρα με τον φόβο ότι θα είμαι στα social media και θα πεταχτούν» εξομολογήθηκε, συμπληρώνοντας πως τρέμει στη σκέψη ότι θα τις δουν τα παιδιά της.

Η Βανέσα Μπράιαντ κατέθεσε στη δίκη για τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών από το σημείο της συντριβής του ελικοπτέρου που μετέφερε, μεταξύ άλλων, την κόρη της, Τζιάνα, και τον σύζυγό της, Κόμπι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @kobethegreat824

Είχε μόλις αρχίσει να πενθεί την απώλεια των αγαπημένων της, όταν έμαθε πως αστυνομικοί και πυροσβέστες είχαν τραβήξει φωτογραφίες στον τόπο της τραγωδίας και τις είχαν κοινοποιήσει σε άτομα που δεν είχαν καμία σχέση με την έρευνα, όπως είπε η ίδια.

«Ένιωσα πως ήθελα να τρέξω, να τρέξω στο τετράγωνο και να ουρλιάξω» σημείωσε, με δάκρυα να κυλούν στα μάγουλά της και τη φωνή της να τρέμει.

«Το πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσα να αποδράσω. Δεν μπορώ να αποδράσω από το σώμα μου».

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης των τριών ωρών στο Ομοσπονδιακό δικαστήριο του Λος Άντζελες, η χήρα του θρύλου του NBA, αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που έμαθε για τη διαρροή των φωτογραφιών.

Ήταν με φίλους και τις κόρες της, κρατώντας αγκαλιά το επτά μηνών κοριτσάκι της, όταν έλαβε τηλεφώνημα σχετικά με δημοσίευμα των Los Angeles Times όπου παρουσιάζονταν μερικές από τις εικόνες.

«Βγήκα έξω από το σπίτι και έφυγα στο πλάι για να μην με δουν τα κορίτσια μου» είπε. Το ζεύγος, να σημειωθεί, είχε αποκτήσει τέσσερα κοριτσάκια. «Ήμουν πάλι αιφνιδιασμένη, συντετριμμένη, πληγωμένη. Τους εμπιστεύτηκα. Τους εμπιστευόμουν ότι δεν θα έκαναν αυτά τα πράγματα».

Στη δίκη μάρτυρες έχουν επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της Βανέσα Μπράιαντ και όπως προκύπτει, ένστολοι είχαν κοινοποιήσει τις εικόνες τόσο σε συναδέλφους τους, που δεν εμπλέκονταν στην υπόθεση, είτε σε πολίτες. Σε μία περίπτωση, μάλιστα, ένας ένστολος είχε δείξει φωτογραφίες σε υπάλληλο μπαρ.

Δικηγόρος της κομητείας του Λος Άντζελες δήλωσε ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν μόνο επειδή ήταν απαραίτητες για την αξιολόγηση του χώρου, αμέσως μετά το δυστύχημα, και ότι όταν ο σερίφης έμαθε ότι μοιράζονται, απαίτησε να διαγραφούν όλες.

Ωστόσο, η Βανέσα Μπράιαντ επεσήμανε πως ζει με τον συνεχή φόβο μήπως δημοσιοποιηθούν εικόνες από τους νεκρούς της.

«Ζω κάθε μέρα με τον φόβο ότι θα είμαι στα social media και θα πεταχτούν» εξομολογήθηκε, συμπληρώνοντας πως τρέμει στη σκέψη ότι θα τις δουν τα παιδιά της.

Οι σκέψεις αυτές την κρατούν ξύπνια τις νύχτες, ενώ της έχουν προκαλέσει και κρίσεις πανικού. Ερωτώμενη από τη δικηγόρο της άλλης πλευράς, επεσήμανε πως δεν έχει κάποια σχετική βεβαίωση για τις κρίσεις και ούτε λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή.

Στα σχόλια της νομικού για το ότι, παρά τις αντιξοότητες, φαίνεται πως μπορεί να διαχειρίζεται την περιουσία του μακαρίτη συζύγου της, η ίδια εξήγησε πως πρόκειται για «εργασία αγάπης».

Αναφέρθηκε, αναλυτικά, στην ημέρα του δυστυχήματος και το πόσο πάσχισε να μάθει για το εάν η κόρη και ο σύζυγός της είναι ζωντανοί, μετά την αρχική ενημέρωση πως υπήρχαν ορισμένοι επιζώντες.

Μίλησε και για τη στιγμή που ο σερίφης τήν ενημέρωσε πως έχουν χάσει και οι δύο τις ζωές τους. «Εάν δεν μπορεί να φέρεις πίσω τα μωρά μου, τότε, σε παρακαλώ, ασφάλισε την περιοχή. Ανησυχώ για τους παπαράτσι» είπε στον σερίφη, όταν τη ρώτησε ένα υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει για εκείνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments