Ελλάδα

Κόρινθος: “Ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια” αναφέρει ο Μπαλάσκας για τον πνιγμό του 6χρονου

Κόρινθος: “Ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια” αναφέρει ο Μπαλάσκας για τον πνιγμό του 6χρονου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Κόρινθος: «Υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο συνδικαλιστής αστυνομικός

«Υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας, στην υπόθεση του 6χρονου κοριτσιού, που πνίγηκε στη θάλασσα στην Κόρινθο το μεσημέρι της Δευτέρας [22/8].

Όπως δήλωσε, έχει ανοίξει η δικογραφία για την υπόθεση και γίνεται σοβαρό προανακριτικό έργο από τις αρχές.

«Είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση, αυτή τη στιγμή οι συνάδελφοί μου από την Κόρινθο κάνουν ένα σοβαρό προανακριτικό έργο για να δούμε ακριβώς το τι έχει γίνει. Καταλαβαίνεται ότι όλα είναι στο επίπεδο υποψίας, υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Αυτό το παρακολουθούμε και περιμένουμε τουλάχιστον στα επόμενα τουλάχιστον τρία 24ωρα, να έχουμε απτές αποδείξεις για να μπορέσουμε να κλείσουμε τον φάκελο και να πάει στον εισαγγελέα», περιέγραψε στο ΣΚΑΪ.

«Είναι πολύπειροι οι αξιωματικοί που αναλαμβάνουν τέτοιες υποθέσεις. Πρέπει να ξέρετε ότι όταν γίνεται σε επαρχιακό αστυνομικό τμήμα, πάντα οι αξιωματικοί μας που δεν έχουν τόσες πολλές εγκληματικές αντιμετωπίσεις, υποβοηθούνται από τα κεντρικά και το Ανθρωποκτονιών, ώστε να μην γίνει κάποιο λάθος», πρόσθεσε.

Απολογείται ο πατέρας

Δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου ασκήθηκε στον πατέρα της 6χρονης που πνίγηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην παραλία Καλαμάκι της Κορίνθου, ενώ παραμένει πλήθος ερωτηματικών σχετικά με τον θάνατό της και την αδυναμία του να βοηθήσει το μικρό κορίτσι. Ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού απολογείται σήμερα [24/8] το πρωί.

Στην κατάθεσή του στους λιμενικούς ισχυρίστηκε  ότι φόρεσε σωσίβιο στο κοριτσάκι για να κολυμπήσει ενώ είχε μπει κι αυτός στη θάλασσα. Στη συνέχεια, προσπάθησε να ανεβάσει την κόρη του πάνω σε μια δεμένη βάρκα και όπως ισχυρίστηκε, του γλίστρησε από τα χέρια, της έφυγε το σωσίβιο από τη μέση και η μικρή βρέθηκε στο βυθό, σε βάθος 6 μέτρων. Υποστήριξε δε ότι δεν μπόρεσε να βουτήξει για να την σώσει, επειδή πάσχει από άσθμα. Είπε ακόμα ότι δεν είχε μαζί του το κινητό του τηλέφωνο και χρειάστηκε να περπατήσει αρκετά αναζητώντας βοήθεια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments