Focus

Η Πάρις Τζάκσον μιλάει για το πρώτο της τατουάζ και τι συμβολίζει

Η Πάρις Τζάκσον μιλάει για το πρώτο της τατουάζ και τι συμβολίζει

Πηγή Φωτογραφίας: Daily Mail

Η μουσικός και ηθοποιός Πάρις Τζάκσον κάνει τη δεύτερη καμπάνια της στο KVD Beauty, γιορτάζοντας το επανασχεδιασμένο Everlasting Hyperlight Liquid Lipstick του οίκου

Η Πάρις Τζάκσον φέρνει την δημιουργική ματιά της στο χώρο της ομορφιάς.

Ως πρόσωπο της KVD Beauty, η 24χρονη μουσικός γιορτάζει την ανανεωμένη συλλογή Everlasting Hyperlight Liquid Lipsticks του οίκου με μια καμπάνια που συνδυάζει το καλλιτεχνικό της όραμα με τις αυθεντικές και τολμηρές καινοτομίες της KVD.

View this post on Instagram

A post shared by KVD BEAUTY (@kvdbeauty)

Εκτός από το μοντέλο της συλλογής, η Jackson συμμετείχε επίσης στη δημιουργική διεύθυνση των γυρισμάτων, μαζί με τον στυλίστα της Danyul Brown και τον πρεσβευτή της KVD Beauty Global Veritas Artistry, Anthony Nguyen.

“Μου αρέσει να κάνω οτιδήποτε περιλαμβάνει δημιουργία, είτε πρόκειται για μουσική είτε [οποιαδήποτε άλλη] μορφή τέχνης. Νομίζω ότι είναι διασκεδαστικό”, είπε αποκλειστικά στο PEOPLE ενώ παρευρέθηκε στην εκδήλωση παρουσίασης της συλλογής στη Νέα Υόρκη.

Σε δηλεσή της σημείωσε ότι ήταν μια «αξέχαστη εμπειρία» η συνεργασία με τον οίκο. «Ως καλλιτέχνης, ήταν εξαιρετικά ιδιαίτερο που μπόρεσα [να] προσθέσω τη δική μου πινελιά στο λανσάρισμα αυτής της νέας συλλογής υγρών χειλιών».

View this post on Instagram

A post shared by KVD BEAUTY (@kvdbeauty)

Ξεκινώντας με 21 ματ αποχρώσεις – από τις καθημερινές σας ουδέτερες αποχρώσεις έως τα ζωηρά χρώματα, όπως τοτο βιολετί, και έχουν το όνομά τους από τα «όμορφα, αλλά επικίνδυνα βοτανικά» – τα κραγιόν είναι φτιαγμένα με εξελιγμένο μακράς διαρκείας, ανθεκτικό στη μεταφορά και φως- φόρμουλα βάρους. Επιπλέον, είναι vegan.

Η ηθοποιός του Sex Appeal and Habit μίλησε και για τα τατουάζ της.

Αναπολώντας το πρώτο της  λέει: «Είναι στο στήθος μου, είναι εξωγήινος» και μοιράζεται ότι ήταν κάτι που πήρε αυθόρμητα όταν ήταν νεότερη.

«Απλώς το ήθελα – κάπως έτσι είναι όλοι», λέει για την αυξανόμενη συλλογή της, προσθέτοντας: «Έχω κάνει και μερικά μόνη μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments